Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP her gün yeni bir skandal üretiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP her gün yeni bir skandal üretiyor

08.02.2024 - 15:22 | Son Güncellenme:

AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP içindeki hesaplaşma Bizans oyunlarını aratmıyor. CHP her gün yeni skandal üretiyor." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle: İnşası tamamlanan 2798 konutun kurasını çektik. Teslimini yaptığımız deprem konutlarının hak sahibi kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Adıyaman'da yaklaşık 32 bin konutumuzun inşası devam ediyor. İnşallah onları da tamamladıkça hak sahibi kardeşlerimize etap etap teslim edeceğiz. Hedefimiz iki ay içinde deprem bölgesi genelinde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Yıl sonuna kadar 200 bin konut ve köy evini hak sahiplerine teslim edene kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız. Ardından bu sayıyı 389 bine tamamlayacağız. Biz tutamayacağımız sözü vermeyiz, söz verdiğimiz zaman da onu yerine getirmeden rahat etmeyiz. 

ADIYAMAN OYUNA GELMEDİ

Haberin Devamı

Bugün Adıyaman'a teşekkür borcumuzu ödemek için geldik. Ülkemiz siyasetinde dönüm noktası olan 14-28 Mayıs'ta Adıyaman bizleri çok güçlü şekilde bağrına bastı. 14 Mayıs'ta yüzde 66, 28 Mayıs'ta ise yüzde 69 gibi rekor oyla destek veren Adıyaman'a en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Kandil'den Pensilvanya'sına, terör elebaşlarının tüm güçleriyle asıldığı kritik seçimde Adıyaman geleceğine sahip çıktı. Adıyaman halkı acılarını istismar ederek iktidar rüyası gören fırsatçılara müsaade etmedi. Bunların oyununa gelmedi.

HER GÜN YENİ BİR BİZANS OYUNU

Türkiye'nin sonu felaketle bitebilecek çok büyük bir uçurumun kenarından döndüğü, gün geçtikçe anlaşılıyor. "13. Cumhurbaşkanımız" diyerek millete reklamını yaptıkları zatın bugün adının anılmasına dahi tahammül edemiyorlar. Seçim yenilgisinin tüm faturasını bir kişiye kestiler. Bunun yanında kim varsa siyasetten diskalifiye ettiler. Ama CHP'nin arkasındaki gürültü hiç kesilmedi. CHP içindeki hesaplaşma Bizans oyunlarını aratmıyor. CHP her gün yeni skandal üretiyor. 14-28 Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti ama CHP ve eski ortakları arasındaki kavganın arkası kesilmedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP her gün yeni bir skandal üretiyor

ŞEHİRLERİMİZİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ

Devletimizin tüm imkanlarını zorlama pahasına da olsa depremzede şehirlerimizi yeniden ayağa kaldıracağız. Muhalefetin ne yaptığını, ne söylediğini, hangi yalanlara sarıldıklarını biz asla önemsemiyoruz. Bunlara cevap vermek için sarf ettiğimiz her nefesi ziyan görüyoruz. CHP yönetiminin ülkenin ve milletin sorunlarına çözüm üretmek gibi bir derdi yoktur. Milletimiz de bunların tiynetini ve zikrini çok iyi biliyor. Biz sadece ve sadece işimize odaklanıyoruz.

Haberin Devamı

GÜNDEMİMİZDE ENFLASYON VE HAYAT PAHALILIĞI VAR

Terör örgütlerinin başını nasıl ezeriz bunun mücadelesini veriyoruz. Bizim gündemimizde milletimizi hedefleri ve hayalleri ile buluşturmak var. Gündemimizde vatandaşımızın canını yakan enflasyon ve hayat pahalılığı ile mücadele var. Biz yalanla, iftirayla siyasetteki başarısızlıkları örtmenin hevesinde değiliz. Biz 85 milyonun dertlerine derman olmanın peşindeyiz.  Biz, üzerimize salınan terör örgütlerinin başını ezme mücadelesini veriyoruz. Muhalefet gibi laf üstüne laf koymanın derdinde değiliz. Hizmet üretmenin eser bırakmanın derdindeyiz. CHP gibi kapalı kapılar ardında terör örgütü uzantılarıyla DEM'lenmek yerine sözümüzü doğrudan millete söylüyoruz.

Haberin Devamı

PROJELERİMİZİ TEK TEK BELİRLEDİK

14-28 Mayıs seçimleri ile elde ettiğimiz avantajı 31 Mart seçimlerinde büyük bir zafer kazanarak taçlandıracağız. 31 Mart'a hazır mıyız? Kapı kapı dolaşmaya var mıyız? AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak hazırlıklarımızı çok önceden yaptık. Hangi ilimizin neye ihtiyacı olduğunu doğru tespit ederek buna göre plan ve projelerimizi tek tek belirledik.

BİZİMLE AŞIK ATABİLECEK KİMSE YOK

Belediyecilik konusunda AK Parti ve Cumhur İttifakı ile yarışabilecek hiçbir babayiğit yoktur. Hizmet ve eser siyasetinde bizimle aşık atabilecek kimse yoktur. Bugüne kadar hep kendimizle yarıştık. Siyaset ve toplum mühendisliği ile seçim kazanmak yerine milletimizin gönlüne girerek seçim kazandık. Siyaseti basit toplama çıkarma işlemine indirgeyenler öyle olmadığını 31 Mart akşamı görecekler.

İŞTE ADIYAMAN ADAYLARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamaları sonrası Adıyaman adaylarını tek tek duyurdu.

Besni: Reşit Alkan

Çelikhan: Mustafa Bulut

Gerger: Erkan Aksoy

Haberin Devamı

Gölbaşı: Hakan Toydaş

Kahta: Mehmet Can Hallaç

Samsat: Halil Fırat

Sincik: Mehmet Korkut

Tut: Ercan Öncebe

 

 

Yazarlar