Gündem Fenomenlerin gözyaşı bitti! Eylül Öztürk ve Nez Demir'den reklama devam

Fenomenlerin gözyaşı bitti! Eylül Öztürk ve Nez Demir'den reklama devam

11.12.2023 - 08:56 | Son Güncellenme:

Soruşturulan fenomenler Eylül Öztürk ve Nez Demir yeniden sosyal medyadan reklamlara başladı. 3 gün önce Dilan Polat'a ateş püsküren Demir, eskisi gibi ne yiyip içtiğini, hangi kıyafeti giydiğini takipçilerine detaylıca anlattı. Önceki gün hüngür hüngür ağlayan Eylül Öztürk'ün de keyfi yerindeydi. Dilan Polat'ın cezaevine girmeden önce savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Soruşturulan o fenomenlerin ağlama krizleri bitti, hepsi kendine geldi.

Haberin Devamı

Eski hallerine dönen o fenomenler ortada hiçbir soruşturma yokmuş gibi yeniden güzellik merkezleri ve ürünlerinin reklamını yapmaya başladı.

Tutuklu fenomen Dilan Polat'ın bir dönem Nez Demir ile Eylül Öztürk son birkaç gündür sosyal medyadan kendilerini savunmaya geçmişti.

Fenomenlerin gözyaşı bitti Eylül Öztürk ve Nez Demirden reklama devam

Güzellik merkezine kayyım atanan Eylül Öztürk hankkında iddialara ABD'den böyle cevap vermişti; Bittim gerçekten ya. Etrafımda eşime, dostuma 'Ben yapmadım' demekten yoruldum.

Kısa sürede elde ettiği serveti soruşturulan Eylül Öztürk kendini savunmayı bıraktı. Tıpkı eskiden yaptığı gibi sosyal medyasından ürün reklamına başladı.

Fenomenlerin gözyaşı bitti Eylül Öztürk ve Nez Demirden reklama devam

'PARASIZ KALDIM' DİYEN NEZ DEMİR DE ESKİYE DÖNDÜ

Nez Demir de daha birkaç gün önce ateş püskürüyordu. Hedef tahtasında eski ortağı ve küstüğü arkadaşı Dilan Polat vardı. Demir, yaşadığı bu süreçten onun sorumlu olduğunu söyledi, açıklamalar yaptı; 'Ben bu insanlar yüzünden neler yaşıyorum şu an farkında mısınız?'

Haberin Devamı

Nez Demir de artık eskiye döndü. Sabah erkenden kamera karşısına geçti, öğlene doğru takipçilerine ne yiyip ne içtiğini gösterdi. Hatta giydiği bir kıyafeti de detaylıca anlattı.

Paylaşımının devamında güzellik merkezi ve kozmetik ürünlerinin reklamını da yaptı.

Mal varlığına el konulduğunda 'Parasız kaldım' açıklaması yapan Nez Demir bir çekiliş karşılığında üç kişiye 1000'er lira vereceğini de söyledi.

Bu arada Dilan Polat'ın tutuklanıp cezaevine girmeden önce hakkında yapılan yorumları bir bir şikayet ettiği ortaya çıktı. Polat'ın paylaştığı videonun altına yapılan yorumların kimi hedef aldığının anlaşıldığını kaydeden savcılık şikayetle ilgili takipsizlik kararı verdi. Kaynak: Kanal D Haber / Haber: İhsan Yalçın, Kameraman: Volkan Kamber