Gündem Yeri tespit edilen PKK'lı Sariye Atilla'ya MİT'ten nokta operasyon

Yeri tespit edilen PKK'lı Sariye Atilla'ya MİT'ten nokta operasyon

25.10.2023 - 09:52 | Son Güncellenme:

PKK/KCK’nın sözde Irak/Hakurk eyaleti toplumsal alan sorumlusu 'Rozerin Şemzinan' kod adlı Sariye Atilla'ya MİT tarafından operasyon düzenlendi. Operasyona ilişkin ayrıntılar da belli oldu.

MİT’in sınır ötesi operasyonları etkili bir şekilde devam ediyor. MİT, Irak’ın kuzeyinde kurduğu istihbarat ağı ve saha ajanları aracılığıyla PKK/KCK terör örgütüne darbe vurmayı sürdürüyor.

Haberin Devamı

MİT, PKK/KCK’nın sözde Irak/Hakurk Eyaleti Toplumsal Alan Sorumlusu Rozerin Şemzinan kod Sariye Atilla’yı, Hakurk kırsalında gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.

Terör Örgütü’ne 2007 yılında katıldığı ve PKK’nın Haftanin’deki sözde Eğitim Akademilerinde ders verdiği öğrenilen Rozerin Şemzinan kod Sariye Atilla’nın son olarak Hakurk’ta örgüt adına toplumsal alan çalışmaları içerisinde yer aldığı öğrenildi.

Yeri tespit edilen PKKlı Sariye Atillaya MİTten nokta operasyon

HEDEFE YÖNELİK OPERASYON

MİT tarafından, sahadaki ajanlardan intikal eden her türlü bilgi titizlikle analiz edilerek öncelikle Rozerin Şemzinan kod Sariye Atilla’nın yeri tespit edildi.

MİT’in istihbarat ağı ve saha ajanları sayesinde her adımı takip edilmeye başlanan Rozerin Şemzinan kod Sariye Atilla, operasyon gerçekleştirmeye en uygun anda etkisiz hale getirildi.

Haberin Devamı

Bölücü terör örgütüne her alanda darbe vuran MİT, önümüzdeki süreçte de terörün kaynağında imhası politikası çerçevesinde nokta operasyonlarına devam edeceği mesajını yaptığı son operasyonla da vermiş oldu.