Gündem Son dakika... Seçil Erzan davasında Buse Terim ifade verdi! O soruya sinirlendi

Son dakika... Seçil Erzan davasında Buse Terim ifade verdi! O soruya sinirlendi

12.01.2024 - 21:44 | Son Güncellenme:

Yüksek fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera gibi isimleri dolandıran banka müdürü Seçil Erzan davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Buse Terim mahkemede ifade verdi.

Son dakika... Seçil Erzan davasında Buse Terim ifade verdi O soruya sinirlendi

Aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 21 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Seçil Erzan davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Mahkemede Buse Terim ifade verdi.

Haberin Devamı

BUSE TERİM İFADE VERDİ

Sanık savunmaların ardından müşteki ifadelerine geçildi. İlk olarak Fatih Terim’in kızı Buse Terim müşteki olarak ifade verdi. Buse Terim vadede olan 190 bin dolarını fona yatırdığını söyledi.

Mahkeme Başkanının, “Bu fonla ilgili babanıza soru sordunuz mu?” diye sorması üzerine Buse Terim, “Babama hiçbir şey sormadım. Bizim baba kız ilişkimiz de parasal konumuz olmaz. Ben zaten utanırım böyle bir şey sormaya benim hesabım ayrı, evim ayrıdır. Eşime de ben bir şey söylemedim. Eşim bana ‘Seçil hanım beni arayıp böyle bir fondan bahsetti’ deyince ben de ‘evet benim de param o fonda’ dedim.

Beni kuzenim Terim arayınca ben de parayı Seçil Erzan’a gönderdim. Seçil Erzan ile konuşmadım. Parayı yatırdığım gün evrak istedim. Ancak yarın vereceğini söyledi. Sonrasında da istememe rağmen vermedi” dedi.

Haberin Devamı

Son dakika... Seçil Erzan davasında Buse Terim ifade verdi O soruya sinirlendi

BUSE TERİM SİNİRLENDİ

Buse Terim’in ifadesi sonrası bir sanık avukatı söz alarak Fatih Terim’in adının fonda geçtiğini ve kendilerini uyarıp uyarmadığını sordu. Avukat ayrıca Fatih Terim’in eski avukatı ve aynı zamanda Seçil Erzan’ın eski nişanlısı olan Candaş Gürol’un da ifadesinde, “Fatih Terim’e kırgınım” dediği kısmı hatırlatınca sinirlenen Buse Terim, “Siz Candaş bey buraya geldiğinde ona şunu sorun, madem ki Seçil hanımın bunları yaptığına uyanmış neden müvekkillerini uyarmamış” dedi.