Gündem Soylu: Bunların hepsi bir tane Erdoğan etmiyor

Soylu: Bunların hepsi bir tane Erdoğan etmiyor

02.05.2023 - 23:33 | Son Güncellenme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mahalle Buluşmaları kapsamında, Fatih'te bulunan Şehremini Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Soylu, "Şimdi yeni bir yolculuk başlatıyoruz. Bunu da ancak Tayyip Erdoğan bu millet ve milletin iradesiyle başlatır. Altılı masada bir araya geldiler değil mi? Bunların hepsi bir tane Erdoğan etmiyor" dedi.

Soylu: Bunların hepsi bir tane Erdoğan etmiyor

İçişleri Bakanı ve AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Mahalle Buluşmaları kapsamında Şehremini Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Büyük Saray Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan'da katıldı. Soylu yaptığı konuşmada, "Süleyman Soylu, “Bir kardeşiniz olarak sekiz yıldır devletin her şeyi ile beraber ayakta durması için büyük bir mücadele eden arkadaşlarınızdan bir tanesi olarak şunu söylüyorum, Tayyip Erdoğan size emanettir. Bu memleket çektiklerinin yeter artık dediği bir memlekettir. Şimdi yeni bir yolculuk başlatıyoruz. Bunu da ancak Tayyip Erdoğan bu millet ve milletin iradesiyle başlatır. Tehdit ettiler, her türlü entrikayı yaptılar, korkmadı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Ayasofya dahil, Taksim Meydanı’nda cami dahil, bu milletin değerleriyle bu milleti buluşturdu Recep Tayyip Erdoğan" diye konuştu.

Haberin Devamı

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN BU MİLLETİN DEĞERLERİYLE BU MİLLETİ BULUŞTURDU"

Süleyman Soylu, “Bu memleket çektiklerinin yeter artık dediği bir memlekettir. Şimdi yeni bir yolculuk başlatıyoruz. Bunu da ancak Tayyip Erdoğan bu millet ve milletin iradesiyle başlatır. Tehdit ettiler, her türlü entrikayı yaptılar, korkmadı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Ayasofya dahil, Taksim Meydanı’nda cami dahil, bu milletin değerleriyle bu milleti buluşturdu Recep Tayyip Erdoğan. Bir kardeşiniz olarak sekiz yıldır devletin her şeyi ile beraber ayakta durması için büyük bir mücadele eden arkadaşlarınızdan bir tanesi olarak şunu söylüyorum, Tayyip Erdoğan size emanettir" Şeklinde konuştu.

"BUNLARIN HEPSİ BİR TANE ERDOĞAN ETMİYOR"

Haberin Devamı

Soylu, “Altılı masada bir araya geldiler değil mi? Biri diyor ki ben başbakanım diyor, Başbakanlık yaptım bu ülkede. Ötekisi diyor ki, ‘Ben Genel Müdürlük yaptım’, ‘devleti bilirim’ diyor. Ötekisi diyor ki ‘Ben İçişleri Bakanlığı yaptım’ diyor. ‘Bu ülkeyi iyi bilirim’ diyor. Ötekisi diyor ki, ‘Ben hem Dış İşleri yaptım, hem de Ekonomi Bakanlığı yaptım’ diyor. Ya, bunların hepsi bir tane Erdoğan etmiyor ya" İfadelerini kullandı.

Soylu: Bunların hepsi bir tane Erdoğan etmiyor

"CHP’YE PKK'NIN ENKAZINI KALDIRTMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Süleyman Soylu, “PKK'yı çökertiyoruz. Hayat damarlarını kesiyoruz. Şimdi CHP’ye PKK'nın enkazını kaldırtmaya çalışıyorlar enkazını. Peki, başka? Getirecekler, 15 Mayıs'ta kayyumları alacaklar, HDP, PKK'ya belediyeyi verecekler. Yetti mi? Hayır. Hemen diyorlar korucu kadrolarını kaldıracağız. Yetti mi? Hayır. Başka? Bakın, FETÖ 15 Temmuz'u yaptı mı? Diyorlar ki, ‘FETÖ'nün bütün kadrolarını devlete yeniden getireceğiz’. Peki şehitlerimiz ne olacak kıymetli Şehreminililer? Şehitlerimiz ne olacak onu soruyorum size? Peki, bu ülke bu bedeli ödedi. Bu ülke bu bedeli bir daha mı ödeyecek?" dedi.

"KİM, MASANIN ALTINA UTANDI DA İNDİ?"

Millet İttifakı liderlerinden Meral Akşener ile ilgili konuşan Soylu, “Şimdi bu altılı masa vardı biliyorsunuz değil mi? Yedi oldu mu yedi? Hani bir tanesi masanın altındaydı? Masanın üstüne çıktı mı? Kim o? HDP değil mi, PKK. Peki masanın üstüne çıktı. Peki, masanın üstündeki kim masanın altında? Kim masanın altına utandı da indi? Meral Akşener, indi. Öyle değil o işler. Tayyip Erdoğan’a laf söyleyecek, afili afili laflar iletecek. Bu ülkede siyaset yapmak yürek ister, mangal gibi cesaret ister, onda yok. O, Tayyip Erdoğan’da var" ifadelerini kullandı.