Gündem İstanbul'da 5 ilçede 5 saatlik su kesintisi! Sular ne zaman gelecek? İSKİ 8 Mart su kesintisi listesi...

İstanbul'da 5 ilçede 5 saatlik su kesintisi! Sular ne zaman gelecek? İSKİ 8 Mart su kesintisi listesi...

08.03.2022 - 14:25 | Son Güncellenme:

İSKİ tarafından zaman zaman yapılan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı ilçe ve mahallelere su verilemiyor. Bakım onarım çalışmaları kapsamında yapılan planlı kesintiler nedeniyle suların kesilmesinin ardından vatandaşlar sular ne zaman gelecek sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. Peki 8 Mart İSKİ sular ne zaman gelecek?

İstanbulda 5 ilçede 5 saatlik su kesintisi Sular ne zaman gelecek İSKİ 8 Mart su kesintisi listesi...

Sular ne zaman gelecek sorusu araştırma konusu olmaya devam edior. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından zaman zaman gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle çalışmanın yapıldığı bölgelerde yer alan ilçe ve mahallelere su verilemiyor. Su kesintisi yaşayan vatandaşlar sular ne zaman gelecek sorusuna yanıt aramaya devam ediyor.

Haberin Devamı

SULAR NE ZAMAN GELECEK? 8 MART İSKİ SU KESİNTİ LİSTESİ...

İstanbul'da bugün 5 ilçede 5 saat süre ile su kesintisi yaşanacağı duyuruldu. Kağıthane Terfi Merkezi'nde yapılacak olan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle saat 10:00-15:00 saatleri arasında 5 saat süre ile su kesintisi yaşanacağı duyuruldu. İşte su kesintisinden etkilenecek olan ilçe ve mahalleler

KAĞITHANE

Emniyetevler, Gültepe, Gürsel, Hamidiye, Harmantepe, Hürriyet, Mehmet Akif Ersoy, Merkez, Nurtepe, Ortabayır Seyrantepe, Sultan Selim, Şirintepe, Talatpaşa, Telsizler, Yahya Kemal, Yeşilce, Çağlayan ve Çeliktepe mahalleleri.

EYÜPSULTAN

Alibeyköy, Göktürk, Güzeltepe, Mimar Sinan ve Mithat Paşa mahalleleri.

BEYOĞLU

Bostan, Bülbül, Cihangir, Fetihtepe, Gümüşsuyu, Hacı Ahmet Halıcıoğlu, Hüseyinağa, Kaptanpaşa, Katip Mustafa Keçeci Piri, Kılıç Ali Paşa, Kocatepe, Kulaksız, Piri Paşa, Sütlüce, Çukur, Örnektepe ve Şehit Muhtar mahalleleri.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ

Muradiye ve Vişnezade Mahalleleri.

ŞİŞLİ

19 Mayıs, Bozkurt, Cumhuriyet, Duatepe, Ergenekon, Feriköy, Fulya, Gülbahar, Halaskargazi, Halide Edip, Hürriyet, Kuştepe, Mecidiyeköy, Merkez, Meşrutiyet, Paşa, İnönü ve İzzetpaşa mahalleleri."