Gündem Süper kahramanlar podyumda

Süper kahramanlar podyumda

22.03.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Mercedes Benz Fashion Week Istanbul’a erkek modası damga vurdu. Genç modacı Gökhan Yavaş, moda haftasının 3’üncü gününde sonbahar/kış koleksiyonunu sunduğu “Runway” defilesiyle tam not aldı.

Süper kahramanlar  podyumda

Yavaş kreasyonu hazırlarken kimi zaman gizlediğimiz kimi zaman ise umarsızca salıverdiğimiz süper kahraman kimliklerinden ilham aldı. Detayları nostaljik fakat çok göze batmayan, kendi uyumunu arayan, sofistike, cesur ve kendinden emin günümüz süper kahramanları “Gökhan Yavaş Delivered by DHL” defilesinin ana fikrini oluşturdu. “Courageous” koleksiyonu, 75 kıyafet tasarımı, 3 çanta, 30 ayakkabı ve 10 şapkadan oluştu. Defilenin koreografisi Arif Örük ve Rönesans Model Agency, stylingi Taylan Gül, müzikleri ise DJ Serhat Erdem tarafından gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

‘İlk deneyimim’

Sezen Aksu’nun “Onu Alma Beni Al” şarkısından esinlenen Emre Erdemoğlu da, yeni koleksiyonunu sergileyen modacılar arasındaydı. Modeller podyumda, Sezen Aksu şarkılarıyla yürüdü. Defile finalinde ise tasarımcı podyuma Simge Sağın’la çıktı. Sağın, “İlk defa podyum deneyimi yaşadım. ‘İnşallah düşmem’ diyerek, çıktım. Çünkü arkadaşlarla genelde toplandığımızda, düşme kazalarını izliyoruz” dedi. Brand Who da ilhamını 1980’li yıllardan aldığı sonbahar/kış koleksiyonuyla sundu. Erkekler için giyilebilir hikâyeler tasarlayan marka, şehir hayatının stil sahibi erkeklerini yeni keşif rotalarına doğru bir seyahate davet etti.