Gündem Survivor 2016’da bu haftaki elenen isim şoke etti! - İzle

Survivor 2016’da bu haftaki elenen isim şoke etti! - İzle

24.05.2016 - 09:47 | Son Güncellenme:

Survivor 2016'da dün akşam NBA finali ödül oyununda Atakan kaza geçirdi. Bir gün önce ise Survivor 2016’da yeni bir eleme heyecanı yaşanmıştı. Gizem Memiç bu haftaki elenen isim olurken Atakan'ın sağlık durumu merak konusu oldu. Peki Atakan Survivor'a veda mı edecek...

Survivor 2016’da bu haftaki elenen isim şoke etti - İzle

Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyunlarının ardından yapılan ada konseyinde çıkan dört isimden biri adaya veda etti. Peki, bu hafta Survivor'da kim elendi? Ada konseyinde SMS oylaması sonucu en az oyu alan yarışmacı Gizem Memiç, bu haftaki elenen isim oldu. Dün akşam oynanan ödül oyununda ise Atakan feci bir kaza geçirdi...

ATAKAN'IN SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ SON GELİŞME

Survivor 2016’da NBA finali ödül oyununda Atakan kaza geçirdi. Survivor'da Ödül oyunu sırasında başını üzerinde kurduğu platforma vuran Atakan, düştükten sonra sudan çıkamadı. Survivor'da akıbeti merak edilen Atakan'ın durumu yapılcak kontrollerden sonra netlik kazanacak.

Haberin Devamı

Atakan’ın yardımına havuzun çevresindekiler koştu.Havuzdan çıkartıldıktan sonra doktor ve sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılan Atakan, oyunun bitmesinin ardından ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede kontrollerden geçen Atakan için son kararı Survivor’ın doktoru verdi.

Survivor 2016’da bu haftaki elenen isim şoke etti - İzle

NBA Batı Finali ödül oyununu kazanan takım olan ünlüler, ödüle gitmek için 6 saatlik bir uçak yolculuğu yaptı. Ancak Atakan’ın yaşadığı sakatlıktan dolayı doktoru tarafından uçağa binmesine izin verilmedi ve Atakan, Survivor’ın 3 büyük ödülünden biri olan NBA finaline takım olarak kazanmalarına rağmen gidemedi. Doktorun kararını açıklamasının ardından ise Atakan, “Buraya gezip tozmaya gelmedim. Sağlığım daha önemli ve büyük finali görmek istiyorum. Önemli değil” dedi. Survivor ünlüler takımı ise Atakan’sız olarak özel jetle Amerika’ya giderek NBA batı finali maçını izleme şansı buldular.

Haberin Devamı

NBA ödülü için havuzda kıyasıya mücadele veren Ünlüler ve Gönüllüler yarışma sırasında talihsiz bir an yaşadı. Yarışmacıların ipin ucunda sallanan engellerin kendilerini devirmelerine izin vermeden parkuru tamamlamaları gerekiyordu. Fakat Avatar Atakan yarışırken engelden kaçamıyor ve kafasına aldığı darbe ile birlikte havuza düşüyor. Havuzdan çıkamayınca herkes onu kurtarmak için seferber oluyor.Bu olayın yaşanmasının ardından Atakan’ın sevenleri büyük bir paniğe kapıldı. Atakan’ın babası ise sosyal medyadan açıklamalarda bulundu ve oğlunun iyi olduğunu açıkladı.

DOKTORLARDAN ATAKAN KARARI

Ödül oyununda canla başla mücadele ederken talihsiz bir kaza sonucu kafasını denge kaybı sonrası bulunduğu tahtaya çarpan Atakan için üzücü haber geldi. Başına dikiş atılan Atakan’ın, çok ciddi bir sakatlığının olmadığı yarışmaya devam edebileceği belirtilirken doktor kararı ile seyahat etmesi riskli bulundu ve başarılı yarışmacı NBA finaline gidemedi. Atakan ise bu yorumun ardından ‘Ben buraya gezmeye gelmedim, hayırlısı olsun’ diye konuştu.




Survivor’da bu hafta ilk dokunulmazlık oyununda kaybeden ünlüler takımı çıktıkları ilk konseyde yapılan oylamada Yunus Günçe’yi ilk eleme adayı olarak seçti. İkinci eleme adayını bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Semih Öztürk belirledi.

Semih Öztürk, Avatar Atakan’ı eleme adayı olarak seçti. Survivor’da ikinci dokunulmazlık oyununda ise kazanan takım gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler bu sonucun ardından iki eleme adayı daha belirlemek için konseye çıktı. Konseyde verilen oylarla ilk eleme adayı olan isim Gizem Memiç oldu. Bireysel dokunulmazlık oyununda ise sembolün sahibi İbrahim Giydirir oldu. İbrahim Giydirir ise eleme adayı olarak Damla Can’ın ismini verdi. Böylece gönüllüler takımından da Damla Can ve Gizem Memiç eleme adayı oldu.

Haberin Devamı

Survivor’da ünlüler takımından Yunus Günçe ve Avatar Atakan ile gönüllüler takımından Gizem Memiç ve Damla Can eleme adayı olarak sms oylamasına kalmıştı. Pazartesi akşamı Survivor’da sms oylaması yapıldı. Survivor’ın Salı akşamı yayınlanan bölümünde ise Survivor’dan elenen isim belli oldu. Survivor 2016’ya bu hafta gönüllüler takımından Gizem Memiç veda etti.

Haberin Devamı

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor’da bu hafta dokunulmazlık oyunlarının ardından yapılan ada konseyinde elenen isim belli oldu. Dört aday çıkan konseyde elenen isim Gizem Memiç oldu.

GECE YARISI ÖDÜL OYUNU OYNANACAK, ÖDÜL: NBA MAÇI!

Survivor’da Acun Ilıcalı sürpriz bir ödül oyunu olacağını açıkladı. Gece yarısı oynanacak sürpriz ödül oyununu kazanan takım, özel bekleyen jet ile NBA batı finaline gidecek. Survivor adasında gece yarısı oynanancak ödülü kazanan takım özel uçakla Survivor’dan ABD’ye uçacak..

SURVİVOR'DA BÜYÜK KAVGA

Survivor 2016 adasında final zamanı yaklaştıkça adadaki yarışmacıların da sinirleri geriliyor. Survivor’un bu akşam yayınlanacak bölümü de bu gerginliğin ne kadar büyük olduğunu ortaya koydu. Son zamanlarda sakin tavırlarıyla dikkat çeken Semih Öztürk dokunulmazlık oyunu sonrası Serkay Tütüncü ile birbirine girdi.

Aralarında bir süredir devam eden gerilimin patlak verdiği olayın ve kavganın görüntüleri Survivor 2016’nın bu akşam (23 Mayıs 2016) yayınlanacak bölümünde izlenebilecek. Kafa kafaya gelen ikiliyi sakinleştirmeye çalışan Acun Ilıcalı’nın panik anları ve “Arkadaşlar sakin… Serkay…” uyarısı da dikkat çekiyor.

Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü araya girenlere rağmen birbirlerinin üstüne yürümeye devam ediyorlar. Sonunda ikili kafa kafaya geliyor. Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü birbirlerine şiddet uygulama eğilimi ile karşı karşıya gelirken son anda Yattara yetişiyor. Bu sırada Acun Ilıcalı’nın arka fonda sürekli ‘sakin… sakin’ diye bağırdığı duyuluyor.

Survivor 2016’da bu haftaki elenen isim şoke etti - İzle

Haberin Devamı

Nagihan kural hatası yapınca diskalifiye oldu!

Ödül oyununda daha önce söylenmesine rağmen dizini yere değdiren Nagihan, kural ihlali yaptı ve puan Gönüllüler takımına gitti.

Survivor 2016’da dünkü ödül oyununda daha önce söylenmesine rağmen dizini yere değdiren Nagihan, kural ihlali yaptı ve puan Gönüllüler takımına gitti.

Kendine çok güvenen Nagihan yaptığı iki faulle kritik ödül oyununu takımına kaybettirdi. Nagihan oyun sonunda hata yapmasına rağmen kaybettiğini kabullenmeyip; “bana nazar değdi” diyerek herkesi şaşırttı.


Survivor 2016’da bu haftaki elenen isim şoke etti - İzle

GİZEM MEMİÇ KİMDİR?

Gizem Memiç ( 16 Mayıs 1990; Ankara, Türkiye) Türk model ve Güzellik Kraliçesi unvanı sahibi. 1 Nisan 2010 tarihinde Miss Turkey seçilmiştir.[2] Tacını bir önceki yılın kraliçesi Miss Turkey 2009 Ebru Şam'dan alan ve Türkiye'yi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda, hem de Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda temsil eden Memiç, bilkent Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı mezunudur. 7 Şubat 2016 tarihinde başlayan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yer almaktadır.

Katıldığı Dünya Çapındaki Güzellik Yarışmaları

Miss Universe 2010

Gizem Memiç, dünyanın en prestijli güzellik yarışması organizasyonu olan Kâinat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi 23 Ağustos 2010 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nin Nevada eyaletinin Las Vegas şehrinde temsil etti.

Miss World 2010

2010 yılında Türkiye'nin Dünya Güzellik Yarışmasındaki resmi temsilcisi olan Memiç, Çin'in Sanya kentinde yarışmıştır.19 Ekim'de en iyi 40 finalistin içine girdikten sonra 22 Ekim 2010 tarihinde en iyi 20 finalist içinde yerini almıştır.

Ticari Projeleri

Miss Turkey 2010 unvan sahibi olarak Amerika'da Carl's Jr. Restaurant'ın ve onun ortak şirketi Hardee's Restaurantları'nın televizyon reklamında oynayan ünlü model, İngilizce'de Turkey olarak ifade edilen Hindi kelimesine bir gönderme yapılarak beş yüz kalorinin altında olan Turkey Sandwiches'in yani hindi sandviçlerinin tanıtımını bikini ile sandviç yiyerek podyumda yürüme sahnesi ile yaptı.

SURVİVOR TÜRKİYE TARİHİ

Survivor Türkiye, genel olarak Survivor şeklinde adlandırılan reality yarışma programının dünyada yapılışının 9. senesinde 2005 yılında Türkiye'de ilk olarak Kanal D ve Pelin Akad yapımı olarak sunulan İlk sezon yapımı. Program ismi Survivor Türkiye: Büyük Macera olmuş, rakip boyların adlandırılması Kuzey ve Güney olmuştur.

Belirgin niteliklerle ayrılmamış karışık yarışmacılar Kuzey ve Güney Takımları diye ikiye ayrıldı ve birbirlerine karşı çeşitli yarışmalarda yarıştılar. Finalinde daha sonra Kanal D'nin uzun süreli polisiye dram dizisi Arka Sokaklar'da rol alan 'duygusal' Survivor Uğur'un Uğur Pektaş Kız kulesindeki başarısı, 150.000 TL'lik ödülüyle sonuçlandı.

Şampiyonlar(Birinciler)

2005 – Uğur Pektaş
2006 – Derya Durmuşlar
2007 – Taner Özdeş
2010 – Merve Oflaz
2011 – Derya Büyükuncu
2012 – Nihat Altınkaya
2013 – Hilmi Cem İntepe
2014 – Turabi Çamkıran
2015 – Turabi Çamkıran (All Star)

Ikinciler

2005 – Özgür Şimşek
2006 – Yunanistan Amfikratis Zachariadis
2007 – Ayşıl Özaslan
2010 – İhsan Tarkan
2011 – Nihat Doğan
2012 – Hasan Yalnızoğlu
2013 – Doğukan Manço
2014 – Gökhan Keser
2015 – Merve Aydın (All Star)