Gündem Survivor 50. yeni bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 50. yeni bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı?

17.04.2019 - 07:58 | Son Güncellenme:

Survivor'da heyecan bu akşam 50. yeni bölümle devam etti. Her geçen gün heyecanın arttığı Survivor'da bu akşam ödül oyunu oynandı ve artık gözler yeni bölüme çevrildi. Peki Survivor 50. yeni bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 50. yeni bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı

TV8'in sevilen yarışması Survivor, bu akşam 50. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Büyük bir ilgiyle izlenen yarışmanın bu akşamki ödül oyunu oynandı. Peki Survivor'da bu akşam ödül oyununu hangi takım kazandı?

Haberin Devamı

SURVİVOR 50. BÖLÜMDE ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan 50. yeni bölümde ödülün yaşam evine gitmek olduğu ödül oyunu oynandı. Büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen oyunu Siyah takım oldukça rahat bir şekilde 10-4 kazanmayı başardı...

SURVIVOR 51. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sevilen yarışma Survivor'ın 51. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Birleşme öncesi yapılan son elemede dokunulmazlık yarışını kazanan taraf siyah takım olmuştu. Tony ve Kyriakos ise eleme potasındaydı. Yarışmaya veda eden isim Tony oldu.

TONY KİMDİR?

Tony Stavratis 34 yaşında ve Salamina adasından geliyor. Eski bir dövüş sanatları atleti ve şu an Yunanlı VİP kişiliklere can kurtaranlık yapıyor. Şu ana kadar yaptığı en zor iş Somali’de gemilerde donanma denizciliği yapması.

Haberin Devamı

Survivor 50. yeni bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı