Gündem Survivor Batuhan kimdir? Batuhan Buğra Eruygun elendi mi?

Survivor Batuhan kimdir? Batuhan Buğra Eruygun elendi mi?

02.04.2018 - 08:46 | Son Güncellenme:

Survivor Batuhan kimdir? Gönüllüler takımında yarışan Batuhan ile ilgili dün akşam konseyde yapılan açıklama ile herkes şok oldu. Gönüllüler takımına yedek olarak katılan Batuhan Buğra Eruygun elendi mi? İşte Survivor Batuhan ile ilgili sürpriz gelişmeler...

Survivor Batuhan kimdir Batuhan Buğra Eruygun elendi mi

Survivor 2018'de dün akşam heyecanlı bir konsey yaşandı. Yarışmanın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı ise, Batuhan Eruygun ile ilgili herkesin merak ettiği o sorunun yanıtını verdi.

Haberin Devamı

SURVİVOR BATUHAN DEVAM EDEMEDİ...

Batuhan dün akşamki bireysel dokunulmazlık oyunun ardından yarışmaya devam etme şansının bulunmadığını, mental olarak kendisini iyi hissetmediğini ve Survivor şartlarını kaldıramadığını iletti.

Daha önce geçirdiği bir rahatsızlık vardı. Bununla ilgili Batuhan konusunda hassasız. Böyle bir konuda kendisine müsade ettik. Survivor 2018'de artık Batuhan olmayacak.

BATUHAN BUĞRA ERUYGUN KİMDİR?

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Batuhan Buğra Eruygun Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde eğitim almıştır ve atletizm sporu ile uğraşmaktadır. 110 metre engelli yarışmalarında koşan Batuhan Buğra Eruygun, Fenerbahçe Spor Kulübünün lisanslı ve milli sporcusudur. 2013 yılında düzenlenen yarışmada 7.98'lik derecesi ile ile 60 metre engelli Türkiye Salon rekorunun sahibi olmuştur.

Haberin Devamı

2013 yılında Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından, doping kullandığı gerekçesi ile iki sene boyunca resmi müsabakalardan men edilen Batuhan Buğra Eruygun'a 2015 yılında kanser teşhisi konulmuş ve uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşarak çok sevdiği atletizm sporuna devam etmiştir.