Gündem Survivor eleme adayı Hakan Kanık kimdir? Hakan Kanık kaç yaşında?

Survivor eleme adayı Hakan Kanık kimdir? Hakan Kanık kaç yaşında?

04.03.2019 - 15:44 | Son Güncellenme:

Survivor'da bu hafta eleme potasında yer alan Hakan Kanık, daha önce MasterChef yarışması ile tanınmıştı. Bu hafta kaybedilen dokunulmazlığın ardından eleme konseyinde Yusuf tarafından aday olarak gösterilen Hakan Kanık adaya veda edecek mi? Peki Hakan Kanık kimdir?

Survivor eleme adayı Hakan Kanık kimdir Hakan Kanık kaç yaşında

Hakan Kanık, Survivor'da bu hafta eleme adayı olarak gösterildi. Cumartesi günü oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan Türk takımı dün akşam gerçekleştirilen ikinci dokunulmazlık ve final dokunulmazlığını kaybetti ve bireysel dokunulmazlığa gitti. Kadınlarda Melisa, erkeklerde ise Yusuf dokunulmaz oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Yusuf Karakaya, takım arkadaşı Hakan Kanık'ın ismini verdi. Ve Hakan bu haftanın eleme adayları arasında yer aldı. Peki Hakan Kanık kimdir?

Haberin Devamı

HAKAN KANIK KİMDİR?

17 Haziran 1999 İstanbul doğumlu Hakan Kanık okul hayatına Amerika’da başladı. Sonra Türkiye’ye dönüş yaptı ve basketbolla başladı. Basketbol koçu kendisini atletizme yönlendirdi; ama aşırı zayıflıktan ötürü vücut geliştirme sporuna geçiş yaptı. 15 yaşında ailesinden bağımsız yaşamaya başladı ve yemek yapmaya bu dönemde karar verdi. Üniversitede heykel bölümünü tercih etti; fakat çok mutlu değildi. 1 ay gittikten sonra üniversiteyi bıraktı ve profesyonel aşçılık macerası başladı.