Gündem Survivor Hikmet'in durumu belli oldu! Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir?

Survivor Hikmet'in durumu belli oldu! Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir?

27.05.2019 - 12:23 | Son Güncellenme:

Survivor Türkiye Yunanistan 2019'da yarışan ve en başarılı isimler arasında olan Hikmet'in durumu belli oldu. Oyun esnasında yaşadığı sakatlık nedeniyle oyunlardan uzak kalan Hikmet yarışmaya devam edebilecek mi?

Survivor Hikmetin durumu belli oldu Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir

26 Mayıs akşamı yayınlanan Survivor son bölümde Hikmet'in durumu netleşti. Yarışmada başarılı bir performans çıkaran Hikmet yarışmaya devam ediyor mu?

Haberin Devamı

HİKMET'İN SON DURUMU NE?

Yaşadığı sakatlık nedeniyle oyunlardan uzak kalan Hikmet'in Survivor'a devam edemeyeceği belli oldu. Hikmet adaya arkadaşlarıyla vedalaşmaya geldiğinde dizindeki bağların koptuğunu belirtti.

Survivor Türkiye Yunanistan'a veda eden Hikmet, arkadaşlarıyla vedalaştı. Duygu dolu anlar yaşayan yarışmacılar Hikmet'in gidişine çok üzüldüler.

HİKMET TUĞSUZ KİMDİR?

Hikmet Tuğsuz 16 Kasım 1986’da Antalya’nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla sporla tanıştı. Başarılı olduğunu gören antrenörler kendisini atletizme yönlendirdi. Birçok yarışmada başarılar elde eden Hikmet, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi. Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı. Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti. Şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yapıyor.