Gündem Survivor'da aile ödülünü hangi takım kazanacak? Kritik eleme akşamı...

Survivor'da aile ödülünü hangi takım kazanacak? Kritik eleme akşamı...

13.06.2019 - 08:02 | Son Güncellenme:

Survivor yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Survivor Türkiye Yunanistan'daki en kritik bölümlerden birisi belki de bu akşam yaşanacak. Aile ödülünü kazanacak olan takım bu akşam belli olacak. Ayrıca iki yarışmadan biri Survivor hayatına veda edecek. Survivor Bil Bakalım oyununda ise izleyenleri bir sürpriz bekliyor.

Survivorda aile ödülünü hangi takım kazanacak Kritik eleme akşamı...

Survivor Türkiye Yunanistan hız kesmeden devam ediyor. Bu akşam 94. bölümü ile ekrana gelecek olan Survivor'da aile ödülünün kazananı belli olurken eleme için konsey yapılacak.

Haberin Devamı

AİLE ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANACAK?

Survivor'ın en duygusal ve önemli oyunlarından birisi olan aile ödülü için siyah ve beyaz takım karşı karşıya geldi. İlk oyunda 10-8 skorla galip gelen taraf siyah takım oldu. Bu akşam ikinci oyun ile karşı karşıya gelecek olan takımlar tüm güçlerini ortaya koyacak. Aile ödülü hangi takımın olacak merak konusu.

SURVİVOR'DA KİM ELENECEK?

Survivor'da bu akşam bir kişi hayallerine veda edecek. Son dokunulmazlık oyununu kaybeden siyah takımdan Soypros ve Dimitra eleme potasında. En az oyu alan kişi Survivor'a veda edecek.

SURVİVOR 94. BÖLÜM FRAGMANI

SURVİVOR'DA ENES BATUR SÜRPRİZİ

Survivor yeni bölüm için bir fragman daha yayınladı. Kritik anların yaşanacğı yeni bölümde izleyenlere bir sürpriz daha var. Bil Bakalım oyununda yarışmacılara sosyal medya fenomeni Enes Batur da eşlik edecek.

Haberin Devamı

SURVİVOR 94. BÖLÜM 2. FRAGMANI