Gündem Survivor'da kim elendi? Survivor 2018 yeni bölümde şok itiraflar...

Survivor'da kim elendi? Survivor 2018 yeni bölümde şok itiraflar...

18.04.2018 - 12:11 | Son Güncellenme:

Survivor'da kim elendi? sorusu merakla aranmaya devam ediyor. Survivor 2018'de Gönüllüler takımında üç ismin potada olması heyecanı arttırmıştı. Damla Can, Cumali Akgül ve Hakan Hatipoğlu'nun olduğu eleme potasında kim adaya veda etti? İşte o isim şok açıklamalarla böyle gitti...

Survivorda kim elendi Survivor 2018 yeni bölümde şok itiraflar...

Survivor 2018 zorlu mücadelesine devam ediyor. Heyecanın ve hırsın hız kesmediği Survivor'da kim elendi? Yeni bölümde neler olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Gönüllüler takımından Cumali, Hakan ve Damla'nın eleme adayı olduğu Survivor 2018'de SMS oylarının sonunca elenenen isim Cumali oldu. Cumali Survivor'a böyle veda etti.

Survivor'da artık yarışmacılara daha fazla söz hakkı tanınıyor. TV8,5'ta yayınlanan Survivor 8.5 programında yarışmacılarla özel röportajlar yapılıyor. Her bir yarışmacı kamera karşısına geçerek Survivor hayatı ve yaşadıkları problemleri seyirciye aktarıyor.

MERVE AYDIN: TAKIM OLAMAZLARSA BİZİ YENEMEZLER

Ünlüler takımında yer alan ve başarılı bir performans sergileyen Merve Aydın, oyunlarda bariz üstünlük kurdukları Gönüllüler'in takım olması gerektiğini söyledi. Merve, Gönüllüler'de yarışmacıların birbirine inanmadığını söyledi. "Aydın takım olamazlarsa bizi yenemezler." dedi.

Haberin Devamı


MURAT CEYALAN: KAYBETME PSİKOLOJİNE HAPSOLDUK

Murat Ceylan üst üste kaybedilen oyunlar sonrasında kaybetme psikolojisine büründüklerini dile getirdi. Bu hafta inançsız olmadıklarını smyleyen Ceylan, "Kaybetme psikolojisine hapsolduk" yorumunda bulundu.

TURABİ GİZLİ FAVORİSİNİ AÇIKLADI

Turabi kadın yarışmacıların performanslarını yorumladı. Sahra ve Berna'nın iyi performans sergilediğini söyleyen Turabi gizli favorisinin ise Elif olduğunu açıkladı.

"ÇOCUK HİLMİCEM BÜYÜDÜ"

Survivor 2018'e All Star olarak başladığını ve sonradan Gönüllüler'e geçtiğini belirten Hilmi Cem, güzel bir sonuçla yarışmayı tamamlayacağını hissettiğini söyledi. Hilmicem Survivor'da tecrübe kazandığını aktararak "Çocuk Hilmicem büyüdü" yorumunda bulundu.

SURVİVOR'A BÖYLE VEDA ETTİ

Her güzel şeyin bir sonu vardır. Benim için Survivor gerçekten çok güzeldi. Sefasıyla cefasıyla... Buraya gelirken beni koşturan teyzeler bana sahip çıkan evlerden helallik istiyorum. Gerçekten çok emekleri geçti. Gerçekten çok iyi insanlar tanıdım. Yola çıktığımda melekler için yolculuğa çıktım buraya kadarmış. Senden, Alp abiden Hakan abiden de helallik istiyorum. Olsun, buraya kadarmış, yapacak bir şey yok.

CUMALİ AKGÜL KİMDİR?

Cumali Akgül Iğdır doğumlu ve 32 yaşındadır. Evli ve dört çocuk babası olan Cumali Akgül, Survivor 2018 Gönüllüler takımının ilk yarışmacısıdır. Cumali, Iğdır’dan İstanbul’a 50 günlük yürüme serüveninden sonra Survivor kadrosuna dahil edildi.

Haberin Devamı

BARAKA ÖDÜLÜ KİMİN OLDU?

Ünlüler ve Gönüllüler takımı bu akşam baraka ödülü için karşı karşıya geldi. Kıyasıya bir rekabete sahne olan günün ikinci oyununu yine Ünlüler takımı kazandı ve barakanın sahibi oldu.