Gündem Survivor'da kim elendi? Survivor yeni bölümü ne zaman?

Survivor'da kim elendi? Survivor yeni bölümü ne zaman?

14.06.2019 - 08:26 | Son Güncellenme:

Survivor'da dün akşam konsey toplandı. Sypros ve Dimitra'nın eleme potasında olduğu gecede bir kişi daha Survivor hayallerine veda etti. Aile ödülünün kazananın da belli olduğu Survivor'da bu hafta kim elendi? Survivor yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Survivorda kim elendi Survivor yeni bölümü ne zaman

Survivor Türkiye Yunanistan hız kesmden devam ediyor. Siyah takım ve beyaz takım arasında artık yarışlar çok daha zor. Finale giden yolda hangi takım daha fazla kişiyle finale çıkacak merak konusu. Dün akşamki elemede elenen isim belli oldu.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Siyah takımın dokunulmazlığı kaybetti haftada Sypros ve Dimitra eleme potasındaydı. Daha az oy alarak yarışmaya veda eden isim Sypros oldu. Sypros'un elenmesi dengeleri nasıl değiştirecek merak konusu.

AİLE ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Aile ödülü oyunun ilk etabını Siyah takım kazanmıştı. İkinci oyunu da alan siyah takım aile ödülünün mutluluğunu yaşadı.

ENES BATUR PARKUR'DA YARIŞACAK

Dominik'e giderek Survivor'ı ziyeret eden Enes Batur yarışmacılarla Bil Bakalım oyununda oynamıştı. Survivor 95. bölümde ise parkurda yarışacak olan Enes Batur'un performansı merak konusu.

Survivor yeni bölümü ile 15 Haziran Cumartesi TV8'de.

SURVİVOR 95. YENİ BÖLÜM FRAGMANI