Gündem Survivor'da kim elendi? Yeni bölümde Seda ve Hikmet arasında gerginlik..

Survivor'da kim elendi? Yeni bölümde Seda ve Hikmet arasında gerginlik..

08.05.2019 - 08:00 | Son Güncellenme:

Survivor'da kim elendi? Dün akşam 64. bölümü ile ekrana gelen Survivor Türkiye Yunanistan'da konsey toplandı. Beyaz takımdan Okay ve Sabriye'nin eleme potasında olduğu Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu? Survivor 65. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Seda ve Hikmet neden tartışıyorlar?

Survivorda kim elendi Yeni bölümde Seda ve Hikmet arasında gerginlik..

TV8'de ekrana gelen Survivor Türkiye Yunanistan 2019 tüm hızıyla devam ediyor. Survivor son bölümde bir kişi daha hayallerine veda etti.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Beyaz takımdan Sabriye ve Okay'ın eleme potasında olduğu gecede en az oyu alarak Survivor hayallerine veda eden isim Sabriye oldu. İşte Sabriye'nin son sözleri:

Gidiceğimizi dün akşam rüyamda görmüştüm. Bir başkası olsaydı potada çok üzülürdüm. Okay olduğu için çok üzülmedim. Hayırlısı neyse o oldu. İçimden gelen kişilerle vedalaşacağım.

Survivorda kim elendi Yeni bölümde Seda ve Hikmet arasında gerginlik..

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. Spor hayatına hentbol oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi.

Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”

Haberin Devamı

2017 yılında Survivor'da yarıştı.

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Heyecanın son ana kadar sürdüğü oyunu Siyah Takım 10-9 skoruyla kazanmayı başardı.

Siyah Takım arasında oynanan oyun sonrası ise araba ödülünü kazanan isim Atakan Işıktutan oldu.

SURVİVOR 65. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor yeni bölümü ile bu akşam TV8'de. Sabriye'nin gitmesinin ardından takımda dengeler nasıl değişecek merak konusu. Oyun alanında Seda ve Hikmet arasında tansiyon yükseliyor. İşte Survivor yeni bölüm fragmanı...