Gündem Survivor'da Mykanos tatili ödülünü kim kazandı? Survivor'da 81. bölüm tanıtımı

Survivor'da Mykanos tatili ödülünü kim kazandı? Survivor'da 81. bölüm tanıtımı

28.05.2019 - 07:53 | Son Güncellenme:

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da dün akşam Yıldızlar ve Siyah-Beyaz takım arasında Mykanos tatili için düzenlenen oyun kıyasıya bir rakabete sahne oldu. Survivor'da iki takımın da bir an olsun oyundan kopmadığı mücadele ekran başındaki izleyenleri ekrana kilitledi. Peki Survivor'da Mykanos tatili ödülünü hangi takım kazandı?

Survivorda Mykanos tatili ödülünü kim kazandı Survivorda 81. bölüm tanıtımı

Survivor'da yıldızların adaya gelmesinin ardından yeni bir soluk ve kıyasıya mücadeleler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Survivor'a katılan ve büyük başarı elde eden hem karakterleri hem hırsları ile gönüllerde taht kuran yarışmacılar yeniden adaya döndü. Survivor yıldızları ve 2019 yarışmacıları arasında yapılan mücadelelere adeta kıran kırana bir boks maçına anımsatıyor. Yıldızların formundan hiçbir şey kaybetmemiş olması oyunları daha keyifli hale getiriyor.

Haberin Devamı

Survivor'da dün akşam oynanan Mykanos ödül oyununda kıran kırana bir müsabaka daha oynandı. İki takımında bir an olsun oyundan düşmediği Survivor ödül oyununu kazanan takım Survivor'ın yıldızları oldu.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan 80. yeni bölümde 2019 Survivor yarışmacıları ve eski Survivor yıldızları arasında ödülün Mykonos'ta tatil olduğu ödül oyunu oynandı. Büyük bir çekişmeye sahne olan oyunu Survivor yıldızları 10-9 skoruyla kazanmayı başardı...

SURVİVOR 81. BÖLÜM TANITIMI