Gündem Survivor'da Romanya'nın rakibi kim oldu? Türkiye-Romanya maçını hangi takım kazandı?

Survivor'da Romanya'nın rakibi kim oldu? Türkiye-Romanya maçını hangi takım kazandı?

10.03.2018 - 15:05 | Son Güncellenme:

Survivor yeni bölümü ile bu akşam ekrana geldi. Yeni bölümde de kıyasıya rekabet hız kesmeden devam etti. Peki Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazanıp Romanya'nın rakibi oldu? Türkiye-Romanya mücadelesini hangi takım kazandı?

Survivorda Romanyanın rakibi kim oldu Türkiye-Romanya maçını hangi takım kazandı

Survivor'da yeni bölüm yine oldukça heyecanlı geçti. Bu akşam ilk olarak Romanya ile karşılaşacak takımı belirleyecek oyun oynandı. Ardından ise büyük bir heyecanla beklenen Türkiye-Romanya maçı oynandı. Peki Romanya'nın rakibini belirleyen Ünlüler-Gönüllüler oyununu hangi takım kazandı ve Türkiye-Romanya maçını kim kazandı? İşte bu soruların cevapları...

Haberin Devamı

ROMANYA'NIN RAKİBİ HANGİ TAKIM OLDU?

Survivor'da Romanya'nın rakibi olacak takımı belirleyen ödül oyunu nefesleri kesti. Büyük bir mücadeleye sahne olan oyunu Ünlüler takımı kazanarak hem ödül oyununun galibi hem de Romanya'nın rakibi oldu. Ünlüler takımı Romanya'nın rakibi olmanın yanı sıra 2 adet füme kaburga klasik sandwich ve patates kazandı.

TÜRKİYE-ROMANYA MÜCADELESİNİ HANGİ TAKIM KAZANACAK?

Survivor'da Türkiye-Romanya mücadelesi başladı. Büyük bir heyecana sahne olan oyunda Türkiye, zorlu bir parkurda oynanan oyunu oldukça iyi bir oyunla 10-4 kazanmayı başardı ve et ağırlıklı bir restorana gitmeye hak kazandı.

SURVIVOR YENİ BÖLÜM TANITIMI

TV8'in reyting rekortmeni yarışma programı Survivor'ın yeni bölüm tanıtımı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.