Gündem Taner Ölmez kimdir, kaç yaşında? Taner Ölmez biyografisi

Taner Ölmez kimdir, kaç yaşında? Taner Ölmez biyografisi

30.01.2020 - 12:33 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde otizmli bir doktor olan Ali Vefa karakterine hayat veren Taner Ölmez son dönemin en çok merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Kendisi gibi oyuncu olan Ece Çeşmioğlu ile aşk yaşayan Taner Ölmez 9 Ağustos 1986 yılında Tunceli'de dünyaya geldi. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde tamamlayan yakışıklı oyuncu birçok dizi ve reklam filminde rol aldı. İşte Taner Ölmez hakkında merak edilenler...

Taner Ölmez kimdir, kaç yaşında Taner Ölmez biyografisi

Taner Ölmez kimdir sorusu son günlerin en çok merak edilen konu başlıkları arasında yer alıyor. 1986 yılında Tunceli'de dünyaya gelen Taner Ölmez, Lisans eğitimi İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde tamamladıktan sonra birçok dizi ve reklam filminde rol aldı. 2012 yılında Kanal D ekranında yayınlanan Kayıp Şehir adlı dizide ailesi ile Anadolu'dan İstanbul'a taşınan saf bir genç rolünde izleyici karşısına çıkan Taner Ölmez, Medcezir, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kadın ve Mucize Doktor gibi büyük beğeni toplayan dizilerde rol aldı.

Haberin Devamı

Müslüm Gürses'in hayat hikayesini konu alan Müslüm filminde Müslüm'ün küçük kardeşi Ahmet'i canlandıran Taner Ölmez son dönemin popüler isimleri arasında yer alıyor.

TANER ÖLMEZ KİMDİR?

Taner Ölmez 9 Ağustos 1986 yılında Tunceli'de doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde öğrenci olan Taner Ölmez birçok dizi ve reklam filminde rol almıştır. Genç oyuncu İstanbul’un Altınları dizisindeki performansı ile dikkat çekmiştir. Kapalı Çarşı , Kül ve Ateş ve Tatar Ramazan dizilerinde de rol alan Taner Ölmez’in geniş kitleler tarafından tanınması ise Kayıp Şehir dizisi ile olmuştur. 1,75 cm boyunda ve 65 kilo ağırlığında olan başarılı oyuncu Taner Ölmez oyunculuğun yanı sıra Ülker Albeni, Ülker Sunny, Piyale Pigafest reklamlarında da oynamıştır.

Haberin Devamı

2012 yılında, Osman Sınav’ın yönettiği Uzun Hikâye filmiyle sinemaya adım atan oyuncu, Star Tv ’de yayınlanan ve dünyaca ünlü The O.C.dizisinin uyarlaması olan Medcezir (Dizi)'de Mert Serez karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda 2014 yılında Katil Joe tiyatro oyununda gösterdiği başarıyla Afife Jale Tiyatro Ödülü'ne layık görülmüştür. 2015 yılında Kırık Kalpler Bankası filminde başrol aldı. 2016 yılında ise yine Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Genç Osman karakterini canlandırmıştır. 2018 yılında, Müslüm Gürses’in hayatı konu alan Müslüm filminde sanatçının kardeşini oynadı. 2019 yılından itibaren Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterini canlandırmaktadır.