Gündem TC Kimlik No ile E Bordro Memur Maaşı Sorgulama Ekranı

TC Kimlik No ile E Bordro Memur Maaşı Sorgulama Ekranı

22.06.2015 - 11:54 | Son Güncellenme:

Tc kimlik no ile E-Bordro sistemi üzerinden memurlar maaş bilgilerine sorgulama yaparak tüm detaylara ulaşabilmektedirler. E-Bordro sistemine giriş ve E-Bordro sistemi hakkında bilmeniz gereken tüm ayrıntıları haberimizde sizler için hazırladık.

TC Kimlik No ile E Bordro Memur Maaşı Sorgulama Ekranı

Kamu personelleri artık internetten kolaylıkla en güncel aya ait olan maaş bordrolarını Maliye Bakanlığı’nın e-bordro sorgulama uygulaması ile görüntüleyebiliyor. Devlet memurlarına yönelik olarak Maliye Bakanlığı tarafından sunulan bu internet tabanlı online hizmet sayesinde artık maaş bordroları ile ilgili olarak merak edilen en güncel ayrıntılara internet kolaylığında erişim sağlanabiliyor.

Haberin Devamı

E-BORDRO İÇİN TIKLAYINIZ!

Devlet memurlarının aldıkları net ve brüt memur maaşları, memur maaşlarındaki prim, aile ve çocuk yardımı, memur maaş kat sayıları, kademe bilgileri ve diğer tür maaş bilgilerinin yer aldığı maaş bordrosunu Maliye Bakanlığı tarafından dijital platform üzerinde hizmete sunulan e-bordro sorgulama uygulamasını kullanarak, öğrenebilme imkanı bulunuyor. Böylelikle devlet memurları son derece pratik bir şekilde en güncel sigorta bilgilerini öğrenebilme kolaylığından yararlanabiliyor. Devlet memurları dijital platform üzerinde yer alan e-bordro sorgulama uygulamasını kullanarak sadece güncel aya ait olan güncel maaş bordrolarını değil aynı zamanda da geçmiş döneme ait olan maaş bordrosu detaylarını da kolay bir şekilde öğrenebilme imkanına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

Dijital platform üzerinde yer alan Maliye Bakanlığı’nın bu online hizmet uygulaması bu şekilde kamu personellerine son derece önemli avantajlar ve kolaylıklar sağlıyor. Bu neden ile de günümüzde son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Devlet memurlarının yaşamlarının pek çok alanında başta bankacılık gibi işlemleri olmak üzere pek çok işleminde gereksinim duyabildikleri maaş bordrosunun tüm detayları dijital platformda yer alan Maliye Bakanlığı’nın e-bordro sorgulama uygulaması ile görüntülenebiliyor. Bu gibi avantajları nedeni ile devlet memurları istedikleri her döneme ait olan güncel maaş bordrosunu internet üzerinden öğrenebilmek için Maliye Bakanlığı’nın online hizmet uygulamasını yoğun şekilde kullanıyor. Böylelikle hem güncel hem de geçmiş dönem maaş bordrosunu e-bordro sorgulama uygulaması üzerinden alabilme imkanına sahip olabiliyor.

Dijital platform üzerinde Maliye Bakanlığı’nın resmi web sitesi üzerinden ya da ebordro.muhasebat.gov.tr/Bordro/gen/login.htm adresinden doğrudan erişim sağlanabilen e-bordro sorgulama uygulaması üzerinde kamu personellerinin bazı kimlik ve memuriyet bilgilerini girmeleri gerekiyor. E-Bordro sorgulama uygulaması üzerinde kamu çalışanlarının öncelikli olarak ‘T.C. kimlik numarası’, ‘memuriyet sicil numarası’, ‘emekli sicil numarası’, ‘yıl’, ‘ay’, ‘istihdam tipi ve ‘sayfa içerisindeki güvenlik kodu doğrulamasını’ girmeleri gerekiyor.