Gündem Terör örgütüne peş peşe darbeler! 19 terörist etkisiz hale getirildi

Terör örgütüne peş peşe darbeler! 19 terörist etkisiz hale getirildi

27.09.2022 - 15:21 | Son Güncellenme:

Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken Milli Savunma Bakanlığı'ndan peş peşe açıklamalar yapıldı. Etkisiz hale getirilen 6 teröristin ardından 13 PKK'lının daha etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Terör örgütüne peş peşe darbeler 19 terörist etkisiz hale getirildi

Tespit edilen teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda 6 PKK'lı etkisiz hale getirilirken Milli Savunma Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.

Haberin Devamı

MSB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; Teröristler için ne Irak’ın ne de Suriye’nin kuzeyi güvenli! Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 6 PKK’lı terörist etkisiz hâle getirildi. Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız.

TERÖR ÖRGÜTÜNE 3 BÖLGEDE DAHA DARBE

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı'ndan yeni bir açıklama daha yapıldı. Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde saldırı hazırlığında oldukları belirlenen teröristlere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Bu 3 bölgede de 13 terörist etkisiz hale getirildi.

MSB'nin bir diğer açıklamasında ise; "Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok! Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen ve taciz ateşi açan 13 PKK/YPG’li terörist, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi." denildi.

Haberin Devamı