Gündem Toprağa gömülmüş 3 ceset bulundu

Toprağa gömülmüş 3 ceset bulundu

24.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Silivri’de toprağa gömülü bulunan 3 cesedin, 2021’den beri kayıp olarak aranan Sevgi Demirci ve iki çocuğuna ait olduğu değerlendiriliyor. Demirci’nin eski eşinin yeğeni gözaltına alınırken, kayıp 2 kişi daha aranıyor.

Toprağa gömülmüş 3 ceset bulundu

Ferit Zengin - İstanbul Silivri’de dün toprağa gömülmüş üç ceset bulundu. Cesetlerin kayıp olarak aranan Sevgi Demirci (38) ve iki çocuğuna ait olduğunu değerlendiren polis, cesetleri kaybolan kişilere ait olup olmadığını belirlemek için adli tıp kurumuma kaldırırken, 2 kişiyi gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Ankara’da eşinden ayrıldıktan sonra geldiği İstanbul’da yaşamaya başlayan Sevgi Demirci ve oğlu Eren (20) ile kızı Rümeysa’dan (13) 25 Ocak 2021 tarihinden itibaren haber alamayan yakınları, kayıp başvurusunda bulundu. İstanbul Asayiş Şube Kayıp Şahıslar Büro ekiplerinin çalışmaları sürerken, Sevgi Demirci’nin yakınları özel bir televizyon kanalının yayınında yardım talebinde bulundu. Polis ekipleri, yaptıkları çalışmalarda kayıp kişilerin en son görüldüğü adres olarak belirledikleri Silivri’deki bir prefabrik evin yakınlarında kazı çalışması yaptı.

Toprağa gömülmüş 3 ceset bulundu

2 şüpheli gözaltında

Silivri Değirmenköy mevkiinde yeşil alanda yapılan kazıda toprağa gömülü şekilde üç ceset bulundu. Çürümüş ve geriye sadece kemikleri kalan cesetlerin kayıp olarak aranan Sevgi Demirci, oğlu Eren Polat ve kızı Rümeysa Polat’a ait olduğunu değerlendiren polis, olayla ilgili olarak Sevgi Demirci’nin eski eşinin akrabası Ünal Yurdakul ve kuzeni Ömer Yurdakul’u gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Toprağa gömülmüş 3 ceset bulundu

2 kayıp aranıyor

Yapılan araştırmada Sevgi Demirci’nin eski eşinin yeğeni Ünal Yurdakul ile birliktelik yaşadığını tespit eden polis, Demirci’nin en son Ünal Yurdakul’un Silivri’deki prefabrik evinde bulunduğunu ve ondan sonra kendisinden haber alınamadığını belirledi. Yaşanan gelişmelerin ardından polis ekipleri sürekli telefon değiştiren Yurdakul’u takibe aldı. Yapılan takip ve izleme çalışmalarında Sevgi Demirci ile ilişki yaşadıklarını itiraf eden Yurdakul, Demirci’nin son zamanda kendisini bırakıp Erdoğan isimli kişiyle sevgili olduğunu katıldığı televizyon programında beyan ederken, yapılan kovuşturmada aralarında Erdoğan isimli kişinin de bulunduğu 5 kişinin kayıp olduğu belirlendi. Zincirleme bir cinayetten şüphelenen polis yaptığı kazı çalışmasıyla bulduğu 3 cesedi adli tıp morguna kaldırırken, kayıp diğer 2 kişiyi arama çalışmalarını sürdürüyor.