Gündem Torbacı avukat!

Torbacı avukat!

11.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul’da lüks semtlerde uyuşturucu sattığı belirlenen Avukat Umut G. ve birlikte hareket ettiği kabzımal Serdar A. tutuklandı. Umut G.’nin polis uygulamalarından avukat kimliğini kullanarak aramaya takılmadan geçtiği tespit edildi.

Torbacı avukat

Ferit Zengin - İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, Beyoğlu ve Beşiktaş’ta uyuşturucu madde satışı yapan şahıslara yönelik çalışma yaptı. Teknik ve fiziki takiplerle desteklenen çalışmalarda İstanbul Barosu avukatlarından Umut G.’nin Cihangir ve Nişantaşı gibi lüks semtlerde uyuşturucu madde satışı yaptığı ve polis uygulamalarından avukat kimliğini kullanarak aramaya takılmadan geçtiği tespit edildi. 

Haberin Devamı

Uyuşturucu bulundu 

Narkotik ekipleri, takip ve izlemeye aldıkları Umut G.’yi önceki gece gözaltına aldı. Umut G.’nin aracında ve evinde yapılan aramalarda da “fişek” diye tabir edilen satışa hazır paketler halinde yedi gram kokain, 14 kilo 690 gram Skunk ile bu maddeleri paketleme ve satışa hazır hale getirmede kullanılan hassas teraziler ve vakum makinesi ele geçirildi. 

Avukat ve iş ortağı olduğu ileri sürülen İstanbul Sebze ve Meyve Hali’nin tanınan kabzımallarından Serdar A. emniyette sorguya alındı. İkili işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece “uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak” suçlarından tutuklanıp cezaevine konuldu. 

Yazarlar