Gündem Trabzon'da 23 Aralık (Bugün) okullar tatil mi? Trabzon Valiliği'nden açıklama geldi

Trabzon'da 23 Aralık (Bugün) okullar tatil mi? Trabzon Valiliği'nden açıklama geldi

22.12.2021 - 23:58 | Son Güncellenme:

Trabzon'da okullar tatil mi sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Olumsuz hava koşulları Karadeniz Bölgesi'nde etkisini sürdürmeye devam ederken Trabzon'da okullar 23 Aralık Perşembe günü tatil mi sorusu öğrenci ve veliler tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. İşte o sorunun yanıtı...

Trabzonda 23 Aralık (Bugün) okullar tatil mi Trabzon Valiliğinden açıklama geldi

Trabzon'da 23 Aralık yarın okullar tatil mi sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Trabzon kent merkezinde bugün etkili olmaya başlayan kar yağışı kısa süre içerisinde kentin beyaza bürünmesine neden olurken kar yağışının etkisini arttırmaya başlamasının ardından öğrenci ve veliler 23 Aralık (bugün) okullar tatil mi sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki Trabzon'da bugün okullar tatil mi?

Haberin Devamı

TRABZON'DA 23 ARALIK (BUGÜN) OKULLAR TATİL Mİ?

Gelen açıklamaya göre, Trabzon'da il merkezi dahil 10 ilçede eğitim öğretime bir gün ara verildi. Trabzon Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada "İlimiz genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle 23 Aralık 2021 Perşembe günü Akçaabat, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Düzköy, Hayrat, Maçka, Ortahisar, Şalpazarı, Tonya ve Vakfıkebir ilçelerimizde bir gün süreyle eğitime ara verilmesine, engelli ve hamile olan kamu görevlilerinin idari izinli sayılmasına; Araklı, Arsin, Çaykara, Dernekpazarı, Köprübaşı, Of, Sürmene ve Yomra ilçelerimizde ise sadece taşımalı eğitime 1 gün ara verilmesine karar verilmiştir" denildi.

Trabzonda 23 Aralık (Bugün) okullar tatil mi Trabzon Valiliğinden açıklama geldi