Gündem Trafik magandası yakayı ele verdi!

Trafik magandası yakayı ele verdi!

21.11.2013 - 19:04 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz gün Levent Büyükdere Caddesi Sarıyer yönünde lüks otomobiliyle spin atarak trafiği tehlikeye sokan maganda yakalandı. Sürücüye 320 TL ceza kesilirken, ehliyetine de 2 ay el konuldu.

Trafik magandası yakayı ele verdi

Önceki gün Levent Büyükdere Caddesi üzerinde hızlı akan trafikte araçların arasından geçip caddenin ortasında lastik yakarak 'şov' yapan genç yakayı ele verdi. Çevresindeki sürücü ve yolcuların can güvenliğiyle oynayan sürücüyü Facebook profilinde yayınladığı fotoğraflar ele verdi.

Haberin Devamı

O ANLAR SANİYE SANİYE KAMERAYA YANSIMIŞTI:

İstanbul Levent'te akan trafikte yaptığı hareketlerle hem kendi hayatını hem de trafikteki diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atmıştı. Trafik denetleme şube müdürlüğü ekiplerini harekete geçiren Harun Taştan isimli genç, aracının plakasını takmadığı için kimliği görüntülerden tespit edilememişti. Yetkililer, aracı bulmak için çalışma başlatmıştı. Görevlilerin imdadına ise sosyal medya yetişti.

Sürücünün daha önce Facebook ve Youtube gibi sosyal paylaşım sitelerine eklediği görüntüler Harun Taştan'ın yakalanmasını kolaylaştırdı. Onlarca benzer görüntüyü izleyen emniyet görevlileri önce araç plakasını, ardından da sürücünün kimliğini tespit etti.

Başakşehir'de düzenlenen bir yarışta yakalanan Harun Taştan, 320 TL ceza aldı ve ceza puan sınırını doldurduğu için 2 ay ehliyetine el konuldu. Verilen cezanın az olduğunu savunan birçok kişi bu durumu eleştirdi.