Gündem Tuğçe Melis Demir kimdir? (Tuğçe Melis Survivor'dan neden elendi?)

Tuğçe Melis Demir kimdir? (Tuğçe Melis Survivor'dan neden elendi?)

08.05.2017 - 14:47 | Son Güncellenme:

Tuğçe Melis Demir, Survivor 2017’de gönüllüler takımında bu haftaki elemeye adaylarından birisiydi. Yarışmada sahip olduğu pozitif bakış açısı ile dikkat çeken Tuğçe Melis Demir, 9 Mayıs 2017 Salı akşamı yapılan ada konseyinde elenen isim oldu. Survivor yarışmasında sergilemiş olduğu tavırlar ile izleyici kitlesinin kısa zamanda sevgisini kazanmayı başaran Tuğçe Melis Demir hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.

Tuğçe Melis Demir kimdir (Tuğçe Melis Survivordan neden elendi)

Survivor'da bu haftaki elenen isim Tuğçe Melis Demir, yarışmalardaki başarısı ile seyircinin büyük odağı olmuştu. Tuğçe Melis, katıldığı 255 oyundan 139 galibiyeti var. Peki Tuğçe Melis kimdir? İşte detaylar!

TUĞÇE MELİS DEMİR KİMDİR?

Tuğçe Melis Demir, 11 Şubat 1994 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ankara’da doğsa da eğitimini İzmir’de sürdüren Tuğçe, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde lisans eğitimini gerçekleştirmiştir. Eğitim hayatının yanında sportif faaliyetlerde de bulunan Tuğçe Melis Demir, buz hokeyi sporunda profesyonel bir kimliğe sahip olmuştur. ODTÜ Buz Hokeyi takımında ve milli takımda yer alan Tuğçe Melis’in 1.69 boyu ve 62 kilosu bulunmaktadır. Yarışmanın internet sayfasında yer alan yorumlarda ve sosyal medyada birçok kişinin desteğini almaya devam eden Tuğçe Melis Demir yarışmanın iddialı adaylarından biri olarak gösteriliyor.

Bugüne dek boy gösterdiği 150 oyunda 89 galibiyet almayı başararak nefes kesici bir performans sergileyen Tuğçe Melis Demir, yarışma boyunca 177 puan toplamış ve Survivor yarışmacıları arasında üçüncü sıraya yerleşmiş durumdadır.