Gündem Türk gazetecilerin yakınına füze düştü! Gazetecilerin durumunu açıkladı

Türk gazetecilerin yakınına füze düştü! Gazetecilerin durumunu açıkladı

17.10.2023 - 19:56 | Son Güncellenme:

İsrail’in Sredot kentinde aralarında Türk gazetecilerinde bulunduğu bölgeye roket düştü. Fulya Öztürk bölgeden son durumu aktardı ve yaralanan gazetecilerin durumunun iyi olduğu bildirdi.

İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalar devam ediyor. İsrail’in Sredot kentinde aralarında Türk gazetecilerin de bulunduğu bölgeye roket düştü. İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirlerinden Volkan Kayalar ve İsmail Coşkun’un da aralarında bulunduğu gazetecilerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

CNN TÜRK Özel Haberler şefi Fulya Öztürk, yaşanan olayla ilgili canlı yayında açıklama yaptı. 2 gazetecinin durumunun iyi olduğunu belirten Fulya Öztürk şu ifadeleri kullandı:

Adem Metan ve Volkan Kayalar az önce onlarla da konuştum şu an iyiler. Volkan ayağından ufak bir yara aldı. Şu an durumları iyi. Biz de sınır hattındayız şu an. Hamas güçlerinin ateşlediği roketleri görmüştük zaten. Dakikalarca yerde kaldık. Çok yoğun bir roket atışı oldu. İşte o dumanların yükseldiği yerde de orada meslektaşlarımız vardı. Yeni bir olay. Yaklaşık bir saat önce bu olay yaşandı. Bize çok yakın bir yerdeler. Demir Kubbe imha edemedi bunları. Tel Aviv'e de yine atıldı. Hemen alanımızı daralttık. Bazı roketler imha edildi bazı roketler düştü. Biz şu an iyiyiz.