Gündem TUSKON sanıklarının 6’sı tahliye edildi

TUSKON sanıklarının 6’sı tahliye edildi

31.03.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

TUSKON sanıklarının 6’sı tahliye edildi

- FETÖ’nün iş dünyası yapılanmasına yönelik kapatılan Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ve üye şirketlerine yönelik davada, sanıklar Ahmet Şener Gülenç, İlhan Karagöz, Levent Dursun Akın, Oğuz Kaan Gündüz, Salih Zeki Azak ve Selahattin Altuntaş’ın tahliyesine karar verilirken, 7 tutuksuz sanığın tutuklanmasına hükmedildi. Aralarında Ömer Faruk Kavurmacı ile Faruk Güllü’nün de bulunduğu 8 sanığın ise tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Haberin Devamı

- Bursa’da FETÖ’nün gaybubet evlerine düzenlenen operasyonlarda aralarında ‘Şike davası’ hakimi Hikmet Şen’in de bulunduğu 20 şüpheli yakalandı.

- Konya merkezli 38 ilde yürütülen FETÖ/PDY soruşturmasında, örgütün “askeri mahrem yapılanması”nda yer aldıkları iddiasıyla haklarında yakalama kararı çıkarılan 70 muvazzaf askerden 12’si daha yakalandı. Gözaltı sayısı 42’ye yükselirken, adreslerinde bulunamayan 28 kişinin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.l ANKARA Milliyet, AA, DHA

Aranan FETÖ’cü tacizden yakalandı

TUSKON sanıklarının 6’sı tahliye edildi

Bursa’da lise öğrencilerini taciz ettiği iddiasıyla yakalanan şüpheli D.T.’nin, FETÖ’nün kapatılan yurtlarında yöneticilik yaptığı iddiasıyla arandığı belirlendi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.