Gündem Tuvana Türkay kimdir?

Tuvana Türkay kimdir?

28.11.2017 - 14:20 | Son Güncellenme:

Tuvana Türkay kimdir? Kanal D'nin yeni dizisi olan Kızlarım İçin'de Kumru rolünü oynayacak olan Tuvana Türkay, güzelliği ve başarısıyla da dikkat çekiyor. Tuvana Türkay hakkında tüm merak edilenler...Tuvana Türkay kimdir?

Tuvana Türkay kimdir

Kanal D erkanında yeni başlayacak olan, Kızlarım İçin dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan Tuvana Türkay güzelliğiyle tüm dikkatleri kendine çekiyor. Kanal D ekranında boy gösterecek olan Tuvana Türkay hakkında merak edilenler ise şöyle...

Haberin Devamı

TUVANA TURKAY KİMDİR?

3 Ekim 1990 doğumlu olan Tuvana Türkay İstanbul, Üsküdar’da Bulgaristan göçmeni ve Rizeli bir annesinin kızı olarak dünyaya gelmiştir. İstanbul Koleji’nden mezun olan Tuvana Türkay eğitimine Beykent üniversitesi Radyo Televizyon sinema bölümünde devam etti. Tuvana Türkay, Kara Para Aşk, Güvercin Uçuverdi ve birçok reklam filmiyle de adından bahsettirdi. Peki Tuvana Türkay Kanal D'nin yeni dizisi olan Kızlarım İçin'de hangi karakteri canlandıracak?

TUVANA TÜRKAY, KIZLARIM İÇİN'DE KUMRU'YU CANLADIRACAK

24 yaşında, tıp fakültesi son sınıfta okuyan, çok zeki ve çalışkan bir kızdır. Belki de kardeşlerine ablalık yaparak büyüdüğü için mutlu olmanın yolunu insanlara yardım etmekte bulur. Kendini bildi bileli aşık olduğu Alper’le evlenmek ister. Hatta Alper Kumru’ya yakın olabilmek için aynı fakülteyi yazıp doktor olmaya karar vermiştir. Kumru ve Alper’in bu masalsı aşkının mutlu sona ermemesi Alper’in annesi Hacer yüzünden olur. Kumru için aşkından öte tek bir şey vardır bu hayatta, o da kardeşleridir. Onlara anne baba olmak için okulundan, doktorluktan vazgeçtiği gibi aşkından da vazgeçer. Ta ki ona kol kanat gerip, onu koruyup kollayacak ve omzunda rahatça ağlayabileceği, yanında güçlü görünmek zorunda olmadığı Yağız’la karşılaşana dek.