Gündem U dönüşü faciası! Semanur 22 gün sonra toprağa verildi, sürücü tutuklandı

U dönüşü faciası! Semanur 22 gün sonra toprağa verildi, sürücü tutuklandı

10.04.2024 - 17:42 | Son Güncellenme:

Beşiktaş'ta hatalı 'U' dönüşü yapan araca motosikleti ile çarptıktan sonra ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede 22 günlük yaşam savaşını kaybeden Semanur Hacıoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

U dönüşü faciası Semanur 22 gün sonra toprağa verildi, sürücü tutuklandı

Beşiktaş Dolmabahçe'de 18 Mart'ta hatalı 'U' dönüşü yapan sürücüye çarpan motosiklet sürücüsü Semanur Hacıoğlu(25) ağır yaralanmış ve hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Yaşam mücadelesini kaybeden Semanur Hacıoğlu için bugün öğlen namazından sonra Esenler Atışalanı Merkez Camisinde cenaze namazı kılındı. Cenazeye akrabaları, arkadaşları ve sevenleri katıldı. Baba Hüseyin Hacıoğlu kızının cenazesinin başından dua etti. 

Haberin Devamı

U dönüşü faciası Semanur 22 gün sonra toprağa verildi, sürücü tutuklandı

"SONUNA KADAR ADALET İSTİYORUZ" 

Kızını kaybeden baba Hüseyin Hacıoğlu" Kızım 22 gün yaşam savaşı verdi lakin geçen sabah kızımızın ölüm haberiyle karşılaştık. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin. Şu mübarek bayramı ona da bayram eylesin. Sonuna kadar adalet istiyoruz" diye konuştu. 

U dönüşü faciası Semanur 22 gün sonra toprağa verildi, sürücü tutuklandı

1/10

2/10

3/10

4/10

5/10

6/10

7/10

8/10

9/10

10/10

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Kaza sonrası gözaltına alınan sürücü Alpay Ö.'nün yurtdışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenilmişti. Semanur Hacıoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından Alpay Ö. yeniden gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Alpay Ö., adliyeye sevk edildi. Alpay Ö.'nün tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.