Gündem Üç gün önce taşındıkları evden cenazeleri çıktı! 2 kardeşten kahreden haber

Üç gün önce taşındıkları evden cenazeleri çıktı! 2 kardeşten kahreden haber

12.01.2024 - 19:15 | Son Güncellenme:

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde iddiaya göre 3 gün önce taşındıkları evde yaşanan doğal gaz sızıntısı nedeniyle 2 kız kardeş hayatını kaybetti. Çocuklarının cansız bedenini bulan anne sinir krizi geçirdi.

Üç gün önce taşındıkları evden cenazeleri çıktı 2 kardeşten kahreden haber

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde, doğal gazdan zehirlendikleri iddia edilen 2 kız kardeş hayatını kaybetti. 3 gün önce taşındıkları Atatürk Mahallesi'ndeki evlerinde kızlarını yerde hareketsiz yatarken gören anne Tayyibe L. (40), durumu 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. Kısa sürede olay yerine emniyet, sağlık ekipleri ve doğalgaz ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde Ayşe (16) ve Leman Nur Yalçın'ın (22) hayatını kaybettiğini tespit etti.

Haberin Devamı

Üç gün önce taşındıkları evden cenazeleri çıktı 2 kardeşten kahreden haber

Doğal gazdan zehirlendikleri tahmin edilen Ayşe ve Leman Nur Yalçın'ın cenazeleri, otopsi için Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olay sonrası doğal gaz ekiplerinin, cihaz ile yaptıkları ölçümlerde evin mutfak kısmında yoğun gaz tespit edildiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Üç gün önce taşındıkları evden cenazeleri çıktı 2 kardeşten kahreden haber

TOPRAĞA VERİLDİLER

İki kız kardeşin cansız bedeni, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsinin ardından iki kız kardeşin cenazesi, Saruhanlı ilçesinde toprağa verildi.

Eşinden bir süre önce boşandığı öğrenilen Limanlar'ın en küçükleri olan diğer kızının ise öğrenci olduğu, Manisa'nın Yeşilköy Mahallesi'ndeki babasıyla yaşadığı öğrenildi.