Gündem Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'ın kafesinde silahlı saldırı: 3 yaralı

Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar'ın kafesinde silahlı saldırı: 3 yaralı

28.09.2023 - 14:47 | Son Güncellenme:

Beyoğlu Cihangir'de oyuncu Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede oturan bir kişiye silahlı saldırı yapıldı. Silahlı saldırıya uğrayan kişi ve kafede oturan 2 müşteri yaralanırken saldırgan olay yerinden kaçtı.

Olay saat 11:45 sıralarında meydana geldi. Cihangir, Defterdar Yokuşu sokakta bulunan ve oyuncu Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede oturan Ayhan Yılmaz'a 5-6 el ateş edilerek silahlı saldırı yapıldı. Saldırganın silahından çıkan kurşunlar kafede oturan Sabriye B. ve Fahri T.'ye de isabet etti.

Haberin Devamı

2 MÜŞTERİ YARALANDI

Saldırıya uğrayan Ayhan Yılmaz belinden, kafede müşteri olarak bulunan Sabriye B. ve Fahri T. bacaklarından yaralanırken olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri yaralıları olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı.

Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktarın kafesinde silahlı saldırı: 3 yaralı

OLAY SONRASI KAÇTI

Olay yeri inceleme ekipleri, olayın yaşandığı sokağı trafiğe kapatıp şerit çekerek incelemelerde bulundu. Polis, olay sonrası kaçan Ali Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.  

Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktarın kafesinde silahlı saldırı: 3 yaralı

'TEZGAHIN ARKASINA SAKLANDIM'

Olay sırasında sokakta bulunan seyyar satıcı Cemal Yükseltürk "Olay anında silah seslerini duymamla birlikte ben hemen tezgahın arkasına saklandım. 5-6 el ateş edildi. Kafede oturan biri kadın 2 müşteri yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırıldılar" diye konuştu. 

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktarın kafesinde silahlı saldırı: 3 yaralı