Gündem Ünlülerden destek

Ünlülerden destek

08.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ili etkileyen iki büyük depremin ardından, ünlü isimler de bölge halkına yardım için seferber oldu.

Ünlülerden destek

AHBAP Derneği’ne 200 bin TL bağış yapan Kıvanç Tatlıtuğ, “Herkes gibi, elimizden geldiğince vatandaşlarımıza yardımcı olmak için gerekeni yapıyoruz” dedi. Oyuncu Demet Özdemir, Sinema TV Sendikası’nın sosyal medya hesabından yayınladığı, “Film sektöründe faal olarak çalışan jeneratör, ışık malzemesi, tuvalet karavanı ve karavanların, şu günlerde dizi&sinema projelerinde kullanılması yerine afet bölgesinde arama-kurtarma çalışmalarında değerlendirilmesi önemli” çağrısını sayfasına taşıdı. Mahir İpek Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, depremde yeğenlerinin enkaz altında kaldığını belirtti. Oyuncu, dün ise “SAR Arama kurtarma yeğenlerimin tamamını kurtardı. Hepiniz var olun” mesajını yazarak, müjdeli haberi verdi. Soner Arıca, Kızılay’ın kan bağışı duyurusundan sonra birçok kişinin uzun kuyruklar oluşturduğunu vurguladı. Şarkıcı, “Kan vermeye geldim ama çok sıra olduğu için geceye kadar süre yetmez diye form dağıtmayı durdurdular. Doğal olarak yarın sabaha kaldım... Bu yoğunluğu oluşturanlarla gurur duydum” dedi.

Haberin Devamı

Haluk Levent, kuzeni Berke’yi Hatay’da göçük altında kaybettiğini duyurdu. Jennifer Garner, Halsey, Dua Lipa, Demi Lovato, Ellen DeGeneres, William, Anna Wintour, Jessie J, Hailey Bieber, Ayda Williams, Katie Cassidy, Lindsay Lohan, Daniel Radcliffe, Kaia Gerber, Kerry Washington, Lewis Hamilton, Joel Hamilton ve Nico Potur gibi dünyaca ünlü isimler de Türkiye’nin acısını paylaştıkları taziye mesajları yayınlayarak, yardım ve destek çağrısında bulundu.