Gündem Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

Uraz Kaygılaroğlu kimdir?

04.07.2019 - 13:33 | Son Güncellenme:

Pis Yedili dizisi ile tanıdığımız Uraz Kaygılaroğlu ve 2014 yılında evlendiği Melis İşiten, boşanma kararı aldıklarını duyurdular. Peki, Uraz Kaygılaroğlu kimdir? İşte Uraz Kaygılaroğlu ile ilgili merak edilenler...

Uraz Kaygılaroğlu kimdir

Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 doğumlu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. Aslen Balıkesirli.

Haberin Devamı

Show TV'de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Can rolünü oynamıştır. Fox Tv'de yayınlanan Harem adlı dizide Feminen ağa rolünü canlandırmıştır.

TRT 1'de yayınlanan Eski Hikâye dizisinde Ömer rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu yapmıştır. Kanal D'de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını sunmuştur. TRT 1'de yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt rolünü canlandırmıştır.

Türkiye'de ve Azerbaycan'da popüler olan "Baba Candır " dizisinde Haluk Güney rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda TRT1'de yayınlanan Kuyruk adlı yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. Daha sonra Show TV'de Klavye Delikanlıları dizisinde Volki rolünü canlandırmıştır.

Haberin Devamı

Haziran 2014 yılında Melis İşiten'le dünya evine girdi. Evliliklerinden 2 sene sonra 5 Aralık 2016'da kızları Ada doğdu. Çift boşanma kararı aldıklarını duyurdular.

Uraz Kaygılaroğlu kimdir