Gündem Uyuz hastası ormana özel tulumla girdi! Adım adım izlendi, kimliği şoke etti

Uyuz hastası ormana özel tulumla girdi! Adım adım izlendi, kimliği şoke etti

19.10.2023 - 12:09 | Son Güncellenme:

Sultanbeyli’de ekipleri alarma geçiren olay yaşandı. Uyuz hastası olan kişinini kimliği ve yaptıkları şoke etti. Ormana özel tulumla giden kişi drone ile tespit edildi. Yapılan operasyonla yakayı ele veren 5 kişi yakalandı.

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede uyuşturucu madde ticareti yapan kuşkulu şahısların tespit edilerek yakalanması ve narkotik suçlarının önlenmesine yönelik geniş çaplı bir çalışma başlattı. Yürütülen çalışmalarda ilçe içerisindeki birçok otoban kenarı, yan yollar ve yeşillik alanlar havadan taranarak kontrolü sağlandı.

Haberin Devamı

22 Eylül 2023 tarihinde Fatih Mahallesinde bulunan bir yeşillik alana çok sayıda kişinin girip çıktığı tespit edilerek bölge çok yönlü olarak izlemeye alındı. Havadan drone ve karadan ekiplerce izleme ve takibi yapılan kuşkulu kişilerin ormanlık alanda uyuşturucu madde kullandıkları ve aralarında narkotik madde ticareti gerçekleştirdikleri belirlendi.

Uyuz hastası ormana özel tulumla girdi Adım adım izlendi, kimliği şoke etti

UYUZ HASTASI OLAN ŞÜPHELİ TULUM GİYEREK NARKOTİK TİCARETİNE GİTTİ

Yapılan takibin ardından zanlılara yönelik suçüstü yapıldı. O.K. ve S.K. isimli torbacı ve sokak satıcılar ile içici şahıs yakalandı. S.K. isimli torbacı uyuz hastalığı nedeniyle ticaret yaptıkları yere tulum giyerek gitti. Çevrede yapılan kontrollerde içici olduğu belirlenen 3 şahıs daha yakalanarak muhafaza altına alındı.

Haberin Devamı

Yapılan aramalarda, parçalı halde 20 gram Bonzai, parçalı halde 2 gram Metamfetamin, 2 bin 775 TL nakit para ve 2 adet cep telefonu ele geçirildi. Konu ile ilgili yakalanan şüphelilerden 5’i yapılan işlemlerinin ardından adli makamlarca serbest bırakıldı. O.K. ve S.K. 23 Eylül 2023 tarihinde “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Uyuz hastası ormana özel tulumla girdi Adım adım izlendi, kimliği şoke etti