Gündem Vatanım Sensin 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Vatanım Sensin 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

27.11.2017 - 10:32 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölümde Hilal'in kaçırılması izleyenleri heyecanlandırdı. Vatanım Sensin 35. yeni bölümde Cevdet kızını kurtarabilecek mi?

Vatanım Sensin 35. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Vatanım Sensin 35. yeni bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. 30 Kasım Perşembe günü yayınlanacak olan Vatanım Sensin'de Cevdet ve Azize kızları için çabalayacak. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin izleyenleri geri sayıma başladı...

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 35. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Vatanım Sensin 35. Bölüm Fragmanı yayında! Dağıstanlı tarafından Hilal'in kaçırılması, tüm dengeleri değiştiriyor! Cevdet, kızı Hilal'i kurtarmayı başarabilecek mi?
Dağıstanlı, vatan haini bildiği General Cevdet'ten intikam almak için kızı Hilal'i kaçırır. Hilal'in ortadan kaybolması herkes için bir karmaşaya sebep olacaktır. Yunan Kumandanı Filippos, Dağıstanlı'nın hareketine daha sert bir şekilde karşılık vermek ister. Hilal'in esir olduğu her gün beş Türk'ün idam edileceğini söyler. Mehmet ve arkadaşları ise bu gaddarlığa göz yummayacaktır. Mehmet ve arkadaşlarının kaçırdığı beş Rum vatandaşı, Filippos'a misilleme olacaktır.

Azize, Tevfik ile yeniden karşılaşır. Hilal'i kurtarmak için ondan yardım ister.

Haberin Devamı

Cevdet, Dağıstanlı ile görüşmeye karar vermiştir. Fakat bu görüşme çok büyük sürprizleri de beraberinde getirecektir.

VATANIM SENSİN 35. BÖLÜM 2. FRAGMAN

VATANIM SENSİN 35. BÖLÜM FRAGMAN