Gündem Vatanım Sensin 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

01.02.2018 - 08:50 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin 43. bölümü heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. Kanal D'nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin yeni bölümde Cevdet, Azize gerçeğini öğrendi. Peki Vatanım Sensin 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Kanal D'nin heyecanla takip edilen dizisi Vatanım Sensin 43. bölümü ile oldukça heyecanlı bir bölüme sahne oldu. Yeni bölümde Azize geri döndü ve Cevdet'e yaşananları anlatmayan Azize büyük bir yüzleşme ile karşı karşıya kaldı. Peki Vatanım Sensin 44. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VATANIM SENSİN 44. BÖLÜM FRAGMANI

Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin'in 44. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 43. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cevdet, Azize'nin vücudundaki yaraları sorguluyor; evlerine gelen Yunan Yüzbaşı yeni bir yüzleşmeye neden oluyor!

Azize'nin yaşıyor olması, Cevdet ve ailesinin büyük bir sevinç yaşamalarına neden olur. Azize, gizli vazifesine devam edemez ve ailesine kavuşur. Öldü sanılan Azize'nin aylardır nerede ve nasıl yaşadığı, ailesi tarafından merak konusudur. Azize'sine kavuşan Cevdet, hikayesindeki eksik kalan parçaları tamamlamak ister. Özellikle Azize'nin vücudundaki yaraları fark eden Cevdet, bunun nedenini öğrenmek ister. Cevdet'in, Yunan Ordusu içindeki gizli görevine devam etmesi için Azize, yaşadıklarını saklamaya çalışır.

Evlerine gelen Yunan Komutan ise Azize'nin korkulu dakikalar geçirmesine sebep olur. Azize'nin kıyıda uğradığı cinsel saldırıyı yapan Yunan askeriyle karşı karşıya gelmesi, kapanmamış hesapların açılmasını sağlar. Azize ile Cevdet'in, bu büyük sınavı nasıl sonuçlanacak? Azize, yaşadıklarını saklamaya devam edebilecek mi? Cevdet ile Yunan Yüzbaşı arasında neler yaşanacak?