Gündem Vatanım Sensin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

08.02.2018 - 09:59 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin 44. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen dizisi Vatanım Sensin yeni bölümde Azize, Cevdet'i kurtarabilmek için harekete geçti. Peki Vatanım Sensin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Perşembe akşamları izleyicisini kanal D ekranına kilitleyen Vatanım Sensin yeni bölümü ile nefesleri kesti. Vatanım Sensin'in yeni bölümüne Azize'nin Cevdet'i kurtarmak için harekete geçmesi damga vurdu. Peki Vatanım Sensin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 44. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cevdet, Azize'nin başına gelenlerin intikamını almış ama Azize ve Charles'ın en büyük korkusu da gerçek olmuştur. Yannis'i öldürerek Yunan Ordusu'nda infial yaratan Cevdet hayati bir görev üstleneceği taarruz öncesi Filippos tarafından görevinden alınır. Cevdet'in, Ali Fuat Paşa'yla birlikte yaptığı plan suya düşmüştür.

Azize, Cevdet'i kurtarmak için harekete geçerken, Azize'nin vatansever kimliği de tüm aile için büyük bir tehdide dönüşmektedir. Artık Yunan taarruzunda görev alma imkanı kalmayan Cevdet bu açığı telafi etmek için her şeyi göze alırken, Türk Ordusu'nu büyük bir tehlike beklemektedir.

VATANIM SENSİN 45. BÖLÜM FRAGMAN

Vatanım Sensin 45. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.