Gündem Vatanım Sensin 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22.02.2018 - 09:35 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin 46. bölümü ile oldukça heyecanlı bir bölümü geride bıraktı. Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin yeni bölümde Cevdet'in sırrı açığa çıktı ve ortalık karıştı. Peki Vatanım Sensin 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Vatanım Sensin yeni bölümü ile heyecan dolu bir bölüme sahne oldu. Peki Vatanım Sensin 47. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 46. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cevdet'in öldürdüğü Dağıstanlı, giderayak Filippos'a yolladığı pusulayla Cevdet'in en büyük sırrını açığa vurmuştur. Filippos, menşeinden emin olmadığı bu bilgiyi sınamak istemektedir.

Kızlar, Azize için kalacak bir yer bulmuşlar, fakat Aleksi'nin Mehmet bebeği bulup satmanın peşinde olduğundan habersizdirler. Hilal ve Leon, Aleksi'nin gerçek niyetinden şüphe etmeye başlarlar. Filippos, Türklere nihai darbeyi vurmak için İzmir'e yepyeni dev toplar getirtmiştir. Ancak Filippos bu silahları kullanarak sadece bir cephe zaferi kazanmak değil; Cevdet'in ihanetini de ispat etmek niyetindedir. Cevdet, vazifesi ve ailesi arasında güç bir tercih yapmak zorunda kalacaktır.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 47. BÖLÜM FRAGMANI

Vatanım Sensin 47. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.