Gündem Vatanım Sensin 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

17.05.2018 - 09:48 | Son Güncellenme:

Vatanım Sensin 56. bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Vatanım Sensin yeni bölümde Filippos'un planı, Cevdet ile Hilal'i karşı karşıya getirdi. Peki Vatanım Sensin 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Vatanım Sensin yeni bölümde heyecan doruğa çıktı. Peki Vatanım Sensin 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 56. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cevdet'in, Yakup'la görüştüğünü kendi gözleriyle görüp Kuvayı Milliye için çalıştığından emin olan Filippos, Cevdet'i tutuklamak veya cezalandırmak yerine göz hapsine almayı tercih eder. Böylece Ankara'nın planlarını önceden haber alıp boşa çıkarabilecektir. Nitekim Filippos'un elde ettiği bilgiler öncelikle Darülmesai'yi ve Azize dahil oradaki tüm kadınların hayatını tehdit eder.

O sırada Ankara Cevdet'ten, İtalyanlara esir düşen ve serbest bırakılmak üzere olan Türk subaylarıyla ilgili bir görev verir. Şimdi Cevdet'le Filippos arasında tehlikeli bir satranç oyunu başlayacaktır. Bu öylesine tehlikeli bir oyundur ki Cevdet'i kızı Hilal'le ölümcül bir şekilde karşı karşıya getirecektir.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 57. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Vatanım Sensin 57. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak.