Gündem Yarıyıl tatili ne zaman başlayacak/bitecek? Okullarda 15 tatil, yaz tatili ne zaman?

Yarıyıl tatili ne zaman başlayacak/bitecek? Okullarda 15 tatil, yaz tatili ne zaman?

29.12.2021 - 21:45 | Son Güncellenme:

Pandemi nedeniyle uzun bir süre okullarından uzakta kalan binlerce öğrenci 2021-2022 eğitim öğretim yılında Eylül ayında yüz yüze eğitime başladı. Okullarda yüz yüze eğitimin başlaması ile ilk ara tatil Kasım ayı içerisinde gerçekleşti. Peki 15 tatil ne zaman? Okullarda yarıyıl tatili ne zaman başlayacak sona erecek?

Yarıyıl tatili ne zaman başlayacak/bitecek Okullarda 15 tatil, yaz tatili ne zaman

15 tatil ne zaman sorusu sıklıkla araştırma konusu olmaya devam ediyor. Uzun bir pandemi arasının ardından bu yıl eğitim ve öğretime okullarında ve sıralarında başlayan binlerce öğrenci ilk ara tatili 15-19 Kasım tarihleri arasında yaptı. Okullarda son sınavların arefesinde olan öğrenciler yarı yıl tatili ne zaman başlayacak sorusuna yanıt arıyor. Peki Okullarda 15 tatil ne zaman başlayacak/sona erecek?

Haberin Devamı

15 TATİL NE ZAMAN BAŞLAYACAK/SONA ERECEK?

15 tatil 24 Ocak Cuma günü başlayacak 4 Şubat tarihinde ise sona erecek. Binlerce öğrenci 21 Ocak Cuma günü karne heyecanı yaşayacak. 4 Şubat Pazartesi yeniden başlayacak olan eğitim öğretim yılına 11-15 Nisan tarihleri arasında ikinci ara tatil arası verilecek. 17 Haziran 2022 Cuma günü ise eğitim öğretim yılı tamamlanmış olacak.