Gündem YDS başvuruları bugün sona eriyor! YDS/1 başvurusu nasıl yapılır?

YDS başvuruları bugün sona eriyor! YDS/1 başvurusu nasıl yapılır?

26.02.2020 - 11:16 | Son Güncellenme:

YDS başvuruları bugün sona eriyor. ÖSYM tarafından 19 Şubat tarihinde alınmaya başlanan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı için başvurular bugün sona erecek. Sınava katılmak isteyen adaylar başvuru işlemlerini gün içerisinde elektronik ortam veya ÖSYM büroları aracılığı ile halledebilecek. Peki YDS sınavı ne zaman yapılacak?

YDS başvuruları bugün sona eriyor YDS/1 başvurusu nasıl yapılır

YDS başvuruları ÖSYM tarafından alınmaya devam ediyor. Binlerce adayın merak içerisinde beklediği YDS/1 başvuru işlemleri bugün içerisinde sona erecek. Başvurularını son güne bırakan adaylar YDS başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar sorularına yanıt arıyor. Peki YDS başvurusu nasıl yapılır?

Haberin Devamı

YDS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

YDS başvuruları ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden veya ÖSYM büroları aracılığı ile gün içerisinde yapılabilecek. Başvuru işlemleri elektronik ortamda 23:59 itibariyle sona erecek. Başvuru işlemlerini tamamlayan ve başvuru ücretini yatırmayan adayların başvuru işlemleri kabul edilmeyecek.

YDS/1 SINAVI NE ZAMAN?

YDS sınavı 12 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek. Sonuçlar ise 7 Mayıs tarihinde adayların erişimine sonuc.ösym.gov.tr adresi üzerinden erişime açılacak

BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ