Gündem YDS sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? 2018 YDS sonbahar

YDS sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? 2018 YDS sonbahar

09.09.2018 - 14:57 | Son Güncellenme:

Yabancı Dil seviye Tespit Sınavı sonbahar dönemi sınavı bugün yapıldı. Sınava katılan binlerce aday büyük bir merakla YDS sınavı soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak sorusunun cevabını arıyor. İşte 2018 YDS ile ilgili tüm merak edilenler...

YDS sınav soru ve cevapları yayınlandı mı 2018 YDS sonbahar

YDS sonbahar dönemi sınavı bugün gerçekleştirildi. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen YDS sınavı 10:15'te başladı. Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı'nda adaylar 180 dakika boyunca sınavda ter döktü. Peki YDS sınav soru ve cevapları yayımlandı mı?

YDS SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYIMLANDI MI?

Haberin Devamı

YDS sonbahar dönemi sınavı bu sabah 10:15'te başladı. 180 dakika süren YDS sınavı 13:15'te sona erdi. ÖSYM sınav soru cevaplarını henüz yayımlamadı. Gün içerisinde sınav soru ve cevaplarının erişime açılması bekleniyor.

YDS SINAVI HANGİ DİLLERDEN YAPILDI?

YDS İlkbahar Dönemi Sınavı, Almanca, Arapça, Arnavutça, Boşnakça, Bulgarca,
Çince, Danimarkaca (Danish Dili), Ermenice, Farsça, Fransızca, Gürcüce, Hollandaca (Dutch Dili), İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Korece, Lehçe, Macarca, Portekizce, Rumence, Rusça, Sırpça, Ukraynaca (Ukraince) ve Yunanca dillerinden, Sonbahar Dönemi Sınavı ise sadece Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusçadan yapılır.

Yazarlar