Gündem Yeni Gelin son bölüm ardından 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni Gelin son bölüm ardından 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

01.04.2017 - 18:52 | Son Güncellenme:

Cumartesi akşamları ekrana gelen Yeni Gelin 4. son bölüm ile ekrana geldi. Show TV ekranında yayınlanan Yeni Gelin son bölümde Bella ve Hazar arasında gergin anlar yaşandı. Konağın kadınları ise Kalender Ağa'ya isyabn bayrağını çekip evden ayrıldılar. Peki Yeni Gelin ekrana gelen son bölüm ardından 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni Gelin son bölüm ardından 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Show TV ekranında yayınlanan yeni dizi Yeni Gelin 4. son bölüm ile ekrana geldi. Cumartesi akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi Yeni Gelin'de bu hafta Kalender Ağa'ya isyan bayrağını çeken konağın kadınları evi terk ederler. Ne yapacaklarından bir haber yola koyulan üç kadın Kalender Ağa'yı pişman edelim derken yaptıklarından kendileri pişman olurlar. Kamilla kadınların evde olmayışını fırsat bilip kızını yapılanların hesabını bir bir sormaktadır. Kalender Ağa özgürlüğün tadını çıkarmaya çoktan başlamıştır.

Haberin Devamı

YENİ GELİN 4. SON BÖLÜM ÖZETİ

Konağın kadınları, Kalender Ağa’ya isyan bayrağını çekmiş, evi terk etmiştir. Fakat bundan sonra ne yapacaklarına dair bir fikirleri yoktur. Kalender Ağa’yı pişman edelim derken, kendileri yaptıklarından pişman olurlar. Başları, biç ummadıkları belalara girer. Kadınlar dışarda hayat mücadelesi verirken konaktakiler de Kamilla ile baş etmek zorundadır.

YENİ GELİN 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kamilla, kadınların evde olmayışını fırsat bilmiş, kızına yapılanları konaktakilerin burnundan fitil fitil getirmektedir. Kadınların konağı terk edişini fırsat bilen sadece Kamilla değildir. Kalender de özgürlüğün tadını çıkarmaya başlamıştır. Tabi ki yanına dünürü Kamil’i alarak. Fakat zavallı Kalender Ağa, felekten bir gece çalayım derken kırk yıl düşünse aklına gelmeyecek bir manzarayla karşılaşır.

Haberin Devamı

Hanımları, orda da onu yalnız bırakmamıştır. Kalender Ağa, duruma müdahale edip hanımlarını bir otele yerleştirdiğindeyse tüm konağı etkileyecek bomba değerindeki bir haber Möhteber’in kucağına bırakılır. Möhteber, oğlunun sevgilisi olduğunu öğrenmiştir.

Bu durum, Kağan’ın başını ağrıtacakken, tüm olay her şeyden habersiz zavallı Bella’nın başına patlar. Bella büyük bir itham altındadır. Bu itham, onun en sevdiğine karşı güvenini sarsacak, olaylar kimsenin ummadığı bir boyut kazanacaktır.