Gündem Yer: Adana! Şoför, yolcuya sopayla saldırdı

Yer: Adana! Şoför, yolcuya sopayla saldırdı

14.03.2024 - 11:53 | Son Güncellenme:

Adana’da özel halk otobüsünde arkalara doğru ilerlenmesini isteyen şoför, “Adamın üzerine mi çıkayım?” diyerek tepki gösteren yolcuya sopa ile saldırdı

Adana'da kapasitesinin üzerinde yolcu aldığı öne sürülen özel halk otobüsünde, sürücü ile yolcu arasında tartışma çıktı. Sürücünün sopayla yolcuya saldırdığı anlar kameraya yansıdı.

Haberin Devamı

Merkez Yüreğir ilçesinde özel halk otobüsünün sürücüsü, iddiaya göre, kapasitesinin üzerinde yolcu aldı. Yolcular arasında bu konuda tartışma çıkınca, ismi açıklanmayan sürücü, yolcuların aracın arka kısmına ilerlemesini istedi. Yolculardan biri 'Nereye gideyim Adamın üzerine mi çıkayım?' dedi. Sözlü tartışma, kavgaya dönüşünce sürücü, koltuğun altındaki sopayı alıp, yolcuya inmesini söyledi. Sürücü, koltuğun üzerine çıkıp, yolcuya saldırmaya çalışınca taraflar arasında arbede çıktı. Kavga, diğer yolcuların araya girmesiyle son buldu. O anlar, araç içi kamerasına yansıdı.
 

Yer: Adana Şoför, yolcuya sopayla saldırdı

BAŞAKŞEHİR'DE İETT ŞOFÖRÜNÜN BIÇAKLANDIĞI YOL KAVGASI KAMERADA

Öte yandan İstanbul Başakşehir'de seyir halinde olan İETT şoförü ile trafikteki başka bir aracın sürücüsü arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında araç sürücüsü ve oğlu İETT otobüsün içine girerek İETT şoförü Mahmut Murat Kınık'ı bıçakladı. O anlar otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı.

Haberin Devamı

Olay dün akşam saat 21.00 sıralarında, Başakşehir'de meydana geldi. Kayaşehir -Yenibosna hattında sefer yapan bir İETT otobüsünün şoförü, trafikte başka bir sürücü ile yol verme sebebiyle tartıştı. Bir süre sözlü olarak devam eden tartışmanın ardından diğer aracın sürücüsü yanında oğluyla beraber otobüsün içine girdi. İçinde yolcuların da bulunduğu otobüste taraflar arasında arbede çıktı. Yolcular tarafları ayırmaya çalışırken saldırganlardan biri, otobüs şoförü Mahmut Murat Kanık'ı kalp hizasından bıçakladı. Yaralanan Kanık, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırırken şüpheliler ise polis tarafından gözaltına alındı.

Öte yandan saldırı anları otobüsün güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde saldırganların otobüsün içine girdiği, taraflar arasına arbede yaşandığı, yolcuların müdahalesi ile otobüs dışına çıkarılan şüphelilerden birinin otobüs şoförüne doğru hamle yaparak Kanık'ı yaraladığı anlar yer aldı. 

Yer: Adana Şoför, yolcuya sopayla saldırdı