Gündem Yer: Beyoğlu! Bir anda havaya ateş açmaya başladı

Yer: Beyoğlu! Bir anda havaya ateş açmaya başladı

17.08.2023 - 12:26 | Son Güncellenme:

İstanbul Beyoğlu'nda sahilde havaya rastgele ateş açan A.S.'ye polisler müdahale etti.

Yer: Beyoğlu Bir anda havaya ateş açmaya başladı

Olay, Hasköy Sahili'nde Salı günü saat 02.00 sıralarında meydana geldi. A.S. isimli bir kişi gece saatlerinde sahilde havaya rastgele ateş etmeye başladı. O sırada sahilde oturan ve görev istirahatli oldukları öğrenilen 4 polis silah seslerini duydu ve havaya ateş eden kişinin yanına yaklaştı. A.S., elindeki silahı bırakması için kendisini ikna etmeye çalışan 4 polisi tehdit etti. Daha sonra elindeki silahı polislere doğrultan magandanın bir anlık boşluğundan faydalanan polislerden biri, silahı almak için müdahalede bulundu. Polisler ve A.S. arasında arbede yaşandı. O sırada A.S.'nin elindeki silah bir anda ateş aldı ve polislerden birinin kafasının üstünden geçerek şans eseri kimseye isabet etmedi. 

Haberin Devamı

Yaralananın olmadığı olayda A.S. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen A.S. tutuklandı. 

OLAY KAMERADA

A.S.'nin havaya ateş ettiği, polislerin A.S.'yi ikna etmeye çalıştığı ve ardından yaşanan arbede anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, arbede sırasında silahın ateş aldığı anlar da yer aldı.