Gündem Yiğit İzik kimdir? (Gönüllüler Takımı 2017)

Yiğit İzik kimdir? (Gönüllüler Takımı 2017)

10.02.2017 - 15:00 | Son Güncellenme:

Survivor gönüllüer takımında yer alan Yiğit İzik son olarak eleme konseyinde en fazla ismi yazılan isim olarak öne çıktı. Yiğit performans olarak üst düzey yarışmalar çıkarmasadan gönüllüler adasında ismi ağızlardan düşmüyor. Peki Yiğit İzik kimdir?

Yiğit İzik kimdir (Gönüllüler Takımı 2017)

Yiğit İzik son olarak eleme konseyinde en fazla ismi yazılan isim olarak dikkat çekmişti. Survivor gönüllüler adasında gruplaşmaların başlaması ile birlikte eleme konseylerinde birden fazla isim öne çıkabiliyor. Geçen hafta yapılan oylama öncesinde Yiğit İzik hakkında liderlik vasfı olmaması ve performansının düşük olması bahaneleri ile Erdi Ünver öncülüğünde takım arkadaşları tarafından en çok ismi yazılan isim olarak öne çıktı. Peki Yiğit İzik kimdir?

Haberin Devamı

YİĞİT İZİK KİMDİR?

Yiğit İzik,21 Nisan 1986 tarihinde İzmir Karşıyaka'da doğdu. Okul hayatına Karşıyaka'da başladı ve devam etti. Orta ve lise yıllarında basketbol oynadı.

2009 yılında modellik yarışmasında birincilik elde ederek mankenlik ve modellik hayatına başladı. 2010 Best Model yarışması ile kariyerini sürdürdü. Oyunculuk hayatına başladı, şanssızlıklar yüzünden yarıda kaldı.

2 yıldır mutlu bir evliliği var. Yiğit İzik, haftada 4 gün fitness yapıyor. Boğa burcu olan Yiğit İzik, sabırlı ve sınırlı biri. Yiğit İzik Survivor'a katılma amacını: 'Hayatımın en güçlü, en farklı deneyimini yaşamak istiyorum' sözleriyle anlatıyor.