Gündem Yıldız çiftinin ölümüne ilişkin davada tanıklar konuştu! 'Cinayeti söyledi'

Yıldız çiftinin ölümüne ilişkin davada tanıklar konuştu! 'Cinayeti söyledi'

10.01.2023 - 12:37 | Son Güncellenme:

Beylikdüzü'nde, bir arazide cesedi bulunan Nuri Yıldız ile Avcılar'daki evinde boğazı kesilmiş halde bulunan Esra Yıldız'ın öldürülmesine ilişkin yeğenlerinin yargılandığı davada, tanıklar dinlendi. Sanıkların cezaevinde koğuş arkadaşı olan tanık O.D, “Mühyettin cinayeti söyledi” dedi.

Yıldız çiftinin ölümüne ilişkin davada tanıklar konuştu Cinayeti söyledi

Esenyurt TEM bağlantı yolunda, 11 Ekim 2021 tarihinde bir otomobil yanmaya başladı. Sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri koltukta kan izleri tespit etti. Polis ekipleri, otomobilin sahibi Nuri Yıldız'ın Avcılar'daki evine giderken eşi Esra Yıldız’ı boğazı kesilerek öldürülmüş halde buldu. Haber alınamayan Nuri Yıldız ise 14 Ekim 2021 tarihinde, Beylikdüzü'ndeki boş arazide, kafasından tabancayla vurulmuş olarak bulundu. Olayın ardından Nuri Yıldız’ın 3 yeğeni tutuklandı.

Haberin Devamı

“CİNAYETİ SÖYLEDİ”

Haklarında dava açılan tutuklu sanıklar Aleyna Yıldız, Ferhat Yıldız ve Muhyetin Yıldız’ın yargılanmasına devam edildi. Küçükçekmece 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar ve taraf avukatları katıldı. Tanık dinlenen duruşmada ilk olarak Ferhat Yıldız ve Muhyettin Yıldız’ın koğuş arkadaşı O.D dinlendi. Olayın koğuşta konuşulduğunu anlatan O.D, “Koğuş küçüktü, konuşulanlar duyuluyordu. Mühyettin zaten cinayeti söyledi, Ferhat söylemedi” dedi.

“KEBAP YİYİP KEYİF YAPMIŞ”

Tanık Hadim Yıldız ise, “Sanıklar benim yeğenim olur. Cenazeleri defnedeceğimiz gün Muhyettin cenaze arabasındaydı. Biz defin için onu beklerken o gidip kebap yiyip keyif yapmış” dedi. Dosyadaki görüntülerde olan kişilerde yüzde yüz bunlardır. Bunlar bir oyun oynayıp otelin üstüne konmak istediler” dedi. Tanıkların dinlenmesinin tamamlanmasından sonra mahkeme, sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.