Gündem Yılmaz Vural, Beyaz Show'a konuk oluyor!

Yılmaz Vural, Beyaz Show'a konuk oluyor!

10.02.2017 - 15:22 | Son Güncellenme:

Beyaz Show'da bu akşam Yılmaz Vural rüzgarı esecek. Kanal D'nin sevilen talk show programı Beyaz Show'da bu hafta birbirinden özel konuklar yer alacak. Bu özel konukların arasında dikkat çeken isimlerinin başında, Türk futbolunun ünlü simalarından Yılmaz Vural yer alıyor. Peki Yılmaz Vural kimdir?

Yılmaz Vural, Beyaz Showa konuk oluyor

Yılmaz Vural bu akşam Beyaz Show'a damga vuracak. Cuma akşamlarının vazgeçilmez programı Beyaz Show'da Yılmaz Vural'ın yanı sıra Mustafa Ceceli, İrem Derici, Doktor Oğuz Özyaral, Tuvana Türkay, Varol Yaşaroğlu ve Çağatay Akman gibi isimler konuk olacak. Beyaz Show bu akşam saat 23:30'da ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Yılmaz Vural kimdir?

Yılmaz Vural birçok Anadolu takımını çalıştırmıştır. Kariyerinde toplam 37 takım çalıştırmıştır.1970-1974 yılları arasında amatör futbolcu olarak top koşturan Yılmaz Vural, 1974-1975 sezonunda 2. Lig ekibi Sivasspor'da profesyonel futbol kariyerine başladı. Sonrasında 3. Lig kulüplerinden Tekirdağspor ve hacettepe'de forma giydi. 1978-1979 sezonununun sonunda 3. Lig'de forma giydiği Ankara Demirspor'da profesyonel futbol kariyerine nokta koyup antrenörlüğe başladı.

Türk futboluna teknik direktör olarak hizmet etmekte olan bir spor adamıdır. Okan Üniversitesi, teknik direktör Yılmaz Vural ile anlaştı. Vural, yeni öğretim döneminde Spor Yönetimi Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak futbol derslerini verecektir.20 Şubat 2014 tarihinde, Spor Toto 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Bayrampaşaspor kulübünü devralmak istediğini açıkladı.