Gündem YKS geç başvuru işlemi nasıl yapılır? Ücret ne kadar?

YKS geç başvuru işlemi nasıl yapılır? Ücret ne kadar?

14.03.2019 - 10:53 | Son Güncellenme:

YKS geç başvuru tarihi belli oldu. ÖSYM tarafından 12 Şubat 6 Mart tarihleri arasında alınan başvuruların ardından YKS başvurularını kaçıran adaylara ikinci bir fırsat ÖSYM tarafından geç başvuru gününde sunuluyorç Başvuru yapmak isteyen adaylar ÖSYM'nin belirttiği tarihte geç başvuru işlemleri ve ücret ödemesi yapan adaylar işlemlerini tamamlayabiliyor. Peki YKS geç başvuru günü ne zaman?

YKS geç başvuru işlemi nasıl yapılır Ücret ne kadar

YKS geç başvuruların alınacağı tarih ÖSYM tarafından adaylara duyuruldu. Binlerce Üniversite öğrencisi adayını yakından ilgilendiren başvurular 19 Mart tarihinde alınacak. 12 Şubat 6 Mart tarihleri arasında başvuruları alınan YKS için başvuruları kaçıran adaylar geç başvuru gününde işlemlerini tamamlayıp başvuru ücretini tamamlayabilecek.

Haberin Devamı

Peki YKS geç başvuru tarihi ne zaman?

YKS GEÇ BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU!

YKS geç başvuru işlemleri 19 Mart tarihinde ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden alınacak. Adaylar sabah saatlerinde başlayacak olan geç başvuru işlemlerini aynı gün saat 23:59'a kadar tamamlayabilecek. Adaylar aynı gün içerisinde geç başvuru ücretlerini elektronik ortam veya bankamatikler üzerinden ödeyebilecek. Adaylar gerçekleştirilecek üç ayrı teste de katılabilecek. Başvuru ücreti olarak adaylardan 75 Türk Lirası ücret alınacak